Ah ah ah be hayat ben sana ne ettim, ben bu hayatta ne ettim de hayat beni sevmedi sizce?

Pınar Tevetoğlunun halası beni mıncıklamak istedi zamanında Muğla da nişanımız vardı ve ordaki kuzenin durumu kötü olduğu için ailem destek olmuştu.. İki teyzemin çocukları birbiriyle evli ve oğulları nişanlanmıştı , şimdi ise çocuğu da oldu sonra bu halası beni face den ekledi beni çok tatlı bulduğu için tüm gece benimle ilgilendi sonra arabayı dayım yolda durdurdu tekrar dan hoşçakal demek için bende halasının yanına giderken onu yap öptüm ya elimi verdim hatırlamıyorum ona Tarkan’a selam söyle dedim donup kaldı.. O zamanları da ben hiç iyi değildim Tarkan a olan sevgimden dolayı sonra işte Almanya ya döndüm ve hayatıma devam ediyorum şimdi de hayata reset atıyorum ve devam ediyorum bir şekilde herkes tabi bana “deli” diyor KS de ama alıştım:)) İşte böyle:)) Kimin eli kiminin cebinde belli değil insanlar para statü için neler yapıyormuş:(( bense kuru ekmek 🥖 soğansız bile onunla yaşamak için canımı verirdim yine ah ah neler neler yapmazdım ki ama ben daha konserine gidemiyorum kamera beni çeker diye çünkü o kadar utanıyorum ondan. Bana haya önemli diye büyüttü annem beni nedense bende sevince utangaç 🙈 oluyorum. Evet şimdi kendisi evli çocuğu var yani onu asla elde etmek istemiyorum ama ya ben bu dünyaya yanlış 😑 zamanda gelmişim ya da insanlar çok başka:((

Misal benim hayalim uzak bir orman gibi bir yerde sadece onunla yaşamaktı kimseler olmayacaktı sadece o ve ben (: ❤️ Evet dalga geçiyorsunuz ama hayallerim böyleydi. Bugün de rüyama girdi be zalimin oğlu 😘😬🙈

Ah ah ah be hayat ben sana ne ettim, ben bu hayatta ne ettim de hayat beni sevmedi sizce?