İşte Benim Stilim Yarışması 8 Yıl sonra Yeniden TV8 kanalında Yayın hayatına başladı izlediniz mi nasıl yarışma sizce?

Moda Yarışması Olan İşte benim Stilim Yarışması İlk Olarak Show TV de Bu Tarz benim İsmi İle Yayın hayatına başladı 15 Eylül 2014 Yılın da fakat Mahkeme Dava Nedeniyle İsmi İşte benim Stilim olarak değiştirildi Ve TV 8 kanalına geçiş yaptı TV 8 de toplam 7 sezon Sürdü 26 Mayıs 2017 Yılında final yaptı fakat Yıllar sonra 8 Yıl aradan sonra Yeniden 8. Sezon ile TV 8 Ekranlarında Yayın hayatına başladı 31 Mart 2025 Tarihinden itibaren Bu yarışmayı izlediniz mi ne zaman dan beri nasıl yarışma sizce Ben İşte benim Stilim e ara sıra bakmıştım Ben sadece Bu Tarz benim İsmi İle Yayınlanan 1. Sezonu izlemiştim hatta bir ara Fanatik tim Bu Tarz benim in 😅
İşte Benim Stilim Yarışması 8 Yıl sonra Yeniden TV8 kanalında Yayın hayatına başladı izlediniz mi nasıl yarışma sizce?
Çok Kaliteli güzel yarışma
Çok kötü yarışma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: