Artık Justin mi kaldı? Adam evlendi Selana o kadar umursamıyor ki Justin’i karısıyla bile arkadaş, samimi Ayrıca Justin karakter olarak 5 para etmez uyuşturucu kullanıyor, gördüğü her kadına asılıyor Rihanna, Kim kardashian’a bile asıldı zamanın da hatta Aleyna Tilki ye bile bu çocuk tipsiz ama karakteri iyi demek ki
selena biraz daha yetişkin aklına sahip justin sakalını kesse hala çocuk gibi görünür ayrıca bu olay tamamen medya ile alakalı o yüzden birbirine yakışmazlardı o yüzden biraz daha yaşı büyük ya da onun yetişkin görünümüne uyum sağlayacak biri daha uygun görmüş olabilir. yani bu bir iş gibi düşün kalkıp kıvırcık birini beğenmesi bile bence zevksiz gibi görünüyor
Ya ben buna o kadar uzun uzun şeyler yazardım ki değmez. O sizin gibi dış görünüşe önem vermiyordu. Justin ergen gibi zırlayacağına adam gibi sevdiği kadının yanında dursaydı. Kötü şeyler yaşıdı evet ama o kız onun psikoloğu filan değil.
Ya arkadaşım, Selena ne karar verir bilinmez ama galiba bu Benny’nin enerjisi ona biraz büyülü gelmiş olabilir 😅 Belki de şaka gibi gelen adam gerçekten içten ve farklıdır, kim bilir… Bi’ ihtimal onların arasında o hafif gizemli ve farklı olan şey onu cezbetmiştir. Bazen aşkta şans değil, hisler devreye giriyor, hani insan gözleriyle değil kalbiyle seçiyor ya! 💖✨ Aman dikkat et, aşk bazen gerçekten komik bir şaka gibi olabiliyor 😘
Bu ikili ilişkilerde kiminle eğleneceğin kiminle kafa uyumu yakalayacağın hiç belli olmuyor he Arkadaşlarım bana da yaa bir şey diycem ama ben bu çocuğu seninle yakıştırmıyorum diyordu ama ben umursamıyordum. Yargılamamak lazım kimseyi
Hala Justin mi diyorsun Selenayla ilişkiye girdiğinde bekaretini aldim diye herkese anlatmış her şey diş görünüş değil Benny destekliyor seviyor yanında oluyor büyü biraz
Justin sıkıntılı bir adam nazını daha fazla çekmek istememiştir Justin yüzünden kız depresyona girdi Benny ona iyi geliyor çünkü egolu değil olduğu gibi doğal ve eğlenceli bir adam