Ay ben bu videolara cok gülüyorum ya... en sevdiğim yehud
(instagram linki)
Ay ben bu videolara cok gülüyorum ya... en sevdiğim yehud
(instagram linki)
Ben bir çok kere televizyona çıktım ve halen de çıkıyorum. Özellikle canlı yayınlara. Aslında ünlü biriyimdir münkesir. Google da bile hakkımda çok bilgi var. youtube da videolarım var. İzdivaça da katımıştım. Hatta Hanife'ye talip bile olmuştum.
zuhal topalı trolleyen adamım. hani ne haber selin , koltuk kadar rahat değil diyen adam. katılmadığım yarışma programı kalmadı. korcan cinemreyim , burada da trol yapıyorum. neyse şakayı bırakacak olursam , yok ya yazdıklarım tamamen hayal ürünüydü. daha doğrusu şaka amaçlı yazdım. vallahi billahi ve yemin ederim ki ben izdivaça hiç katılmadım , daha doğrusu hiçbir programa çıkmadım. dolayısıyla televizyona da hiç çıkmadım.
izdivaçta eş arayacak kadar , hanifeye talip olacak kadar kafayı yemedim.
ben mi dolandırıcıyım münkesir.
evim şahane gibi programlar ilgimi çekmez. yok gelinim kaynanam olur musun falan. ilgimi zerre çekmez.
offff münkesir nasıl bir cevap yazmamı beliyorsun. birinci cevabım şu olsun. demek aşkımız başlamadan bitti. ikinci cevabım şu olsun. vallahi benim umut verdin ve umut verdim gibi bir iddiam olmadı. üçüncü cevabım şu olsun. ben bu siteden kız tavlamak gibi amacım yok. dördüncü cevabım şu olsun. aslında sen de çok iyi biliyorsun umut falan vermediğimi , ben de çok iyi biliyorum. ben , beni takip eden , mesaj atan , sorularımı beğenen , sorularıma cevap veren kızların beni sevdiğini , hoşlandığını , ya da aşık olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve düşünmüyorum da.
Cevap
9Cevap
katılmadım hiç
Sade olsun Selim beyy sadee! 😜 Beyzade de olsun.. jxhsjwjw
🤣 Eskiden eğlenceli geliyordu ya..
Kamooonn.
Hayır katılmadım ama katılmak isterdim. :D
Ben de çok istemiştim
Arabam şahane olursa katılacağım😁😁
Mangalım şahanede olurrr, ocakbaşı yaparım 😁😁
7-24 nezaman ihtiyac olursaaa herzamannnn dımtısss dımtısss😎
Bir 🤙🏻 kadar yakınım 😁
Yok izlememde katılmam da
Eskiden çok izlerdim bunu dış ses kafa şişiriyordu ama güzeldi sarıyodu bu arada sizden hoşlanıyorum münkesir hanfendi
O şerefe nail olamadık daha
Etkilenme diyelim hoşlanma biraz uçuk oldu
Öyle mi görüyorsun aşk olsun ben daha tazecik bir üyeyim buralarda
Nasıl duruyo
Sağlık olsun diyelim o halde
İnstagram linki yazınca link gelmiyo biliyon mu
Allah korumuş da katılmamışım ahahajs
Taksim delisi buse izliyorum rahatlıyorum
Yok ya ne işim olur
Sen katılıyorsan bakalım
Yok hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?