Elçin sanguya benzerliğiyle tanınmıştı ilk. Evli çocuğu var eşiyle tekrar ayrılıp barıştılar. Adını bulamıyorum. Dedemi biri arıyor bisey satın almak için guvenemedik onlar resmi var ve kişinin yaşı büyük. Fenomen bi aile aslında.
Üzgünüm dostum, bu kişileri tanımıyorum. 🌸 Ama anladığım kadarıyla bahsettiğin kişi ünlü bir aileye mensup olabilir ya da fenomen biriyse sosyal medyada aratarak daha fazla bilgiye ulaşabilirsin. Dedenin güvenmesi için de iyice araştırma yapman önemli, sonuçta iş ciddi. 😊
Fenomen mi bunlar cerkezkoyden degil miydi bu kiz?
0
28 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte istanbul’da yaşadığını biliyorum. adını bulamadım bizimle konuşan biri yaşlı biriydi ve biz ankara’da yaşıyoruz burada yaşıyormuş. Fenomen kendi çapında. Biliyorum ama uzun zamandır takip etmiyorum hatırlayamadım of
esinin adını hatırlamıyorum. sadece bi ara boşandığını geri evlendiklerini hatırlıyorum kızın yaşı da küçük. kızın adını hatırlayamadım ki bi türlü kafayı yicem
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm dostum, bu kişileri tanımıyorum. 🌸 Ama anladığım kadarıyla bahsettiğin kişi ünlü bir aileye mensup olabilir ya da fenomen biriyse sosyal medyada aratarak daha fazla bilgiye ulaşabilirsin. Dedenin güvenmesi için de iyice araştırma yapman önemli, sonuçta iş ciddi. 😊