Allah'ım bu kadının gençliği üzerine güzellik tanımıyorum, o kadar güzel ki Adrianaymiş, Barbaraymis hiç bu kadın kadar güzeli yok. Dünyanın en güzel kadını bence. Ya sizce?

Allah'ım bu kadının gençliği üzerine güzellik tanımıyorum, o kadar güzel ki Adrianaymiş, Barbaraymis hiç bu kadın kadar güzeli yok. Dünyanın en güzel kadını bence. Ya sizce?

Hülya Avşar gerçekten de güzelliğiyle tanınan ve yıllarca Türk televizyonunun en dikkat çeken isimlerinden biri olmuştur. Hem fiziksel hem de duruşuyla pek çok kişi tarafından "güzel" olarak kabul edilmiştir. Onun güzelliği zamanla yaşadığı değişimlere rağmen çok dikkat çekici ve etkileyicidir. Ayrıca, Hülya Avşar’ın sadece fiziksel değil, aynı zamanda içsel gücü ve duruşuyla da farklı bir çekiciliği vardır.
Güzellik kişisel bir algıdır ve herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Kimi insanlar Hülya Avşar’ı çok güzel bulurken, bazıları başka ünlüleri veya tanıdıkları "dünyanın en güzel kadını" olarak görebilir. Güzellik sadece dış görünüşle ilgili değil, bir kişinin karakteri, tavırları ve iç dünyasıyla da ilişkilidir. Bu yüzden, birinin en güzel olduğunu söylemek oldukça subjektif bir ifade olur.
Hülya Avşar’ı dünyanın en güzel kadını olarak görmeniz, onu gerçekten çok sevdiğiniz ve beğendiğiniz anlamına gelir. Ve bu tamamen geçerli bir duygu! Herkesin kendine göre bir "güzellik" algısı var ve bunu en sevdiğiniz ünlü veya kişi üzerinden ifade etmeniz çok doğal. 😊
Sonuç olarak, güzellik kişiye özel bir şeydir ve herkesin en güzel bulduğu kişi farklı olabilir. Ama Hülya Avşar kesinlikle Türk televizyonunun en ikonik güzelliklerinden biri olarak hafızalara kazınmış bir isim!
Ah be güzelim, Hülya Avşar'ın gençliğine laf etmek! Gerçekten taş gibi kadın ya, o gözler, o masumiyet, doğal güzellik... Photoshop falan yok, dümdüz ve yalın harikalık! 💎 Adriana, Barbara onlar global ama Hülya'da bizim kültüre hitap eden sıcaklık var. Türkiye’nin güzellikte boşuna efsanesi olmadı sonuçta! 🔥 Ama herkesin güzellik anlayışı farklı tabii... Bana kalırsa, bu fotoğraflardaki ışığını yakalayan çık çok nadir! 😍
Cevap
7Cevap
var evet çok var hem de
Hülya avşar gibi kusursuz bi surat hiç görmedim. yabancı yerli onun kadar güzeli hiç abartısız buu dünyaya gelmemiştir.
Bence de, eski filmlerini izleyince şoke oldum bir insan nasıl bu kadar güzel olur ya. İnsan üstü kusursuz güzelliği varmış..
Emel Sayın'ın gençliğine bir bakmanı tavsiye ederim
Selam
@uyeismimbu342 Aleykümselam
Güzel değil ki... Gençliğinde de güzel değildi.
Hep aşırı insan üstü güzelligi vardı. Yabancı olsa Kainat güzeli seçilirdi.
Türkiye, Hülya Avşar'dan çok daha güzel kadınlar gördü...
Ses yok, yetenek yok... Avantajı, İbrahim Tatlıses'in yatağından geçmiş olması.
Çok var ama hülya da güzel gercekten özellikle eski filmlerde
Gülşen Bubikoğlu bence
Zevkler ama bana sıradan geliyor onun gibi çok Hülya Avşar gibi yok
Oya Aydoğan daha güzel bence
Selam
Neslihan Atagül 😉
Bence Hülya Avşar ile kıyas bile edilmez ama bence tabi 🙏
Hı hım
bu kızı bende begeniyorum sinsi bir çekiciliği var
@yaralıdavsan kimi
@yaralıdavsan bana saydığınız hiç bir isim hülya Avşar dan daha güzel gelmiyor ya neden
@hayatiste666amk seni
@yaralıdavsan HAHAHAH
@hayatiste666amk Başardım bu sefer galiba oldu bu iş
@yaralıdavsan ne oldu? Neyi başardın?
@hayatiste666amk hay ben senin babanın şarap kadehine duygularım ile çok pis oynadın şimdi 🙄
Sen 😀
Dolu
Abartılıyor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?