Baya tepki aldı da nasıl sizce?

Makyaj yasaklasin! Erkekleri kandırmayın yeter!
Baya tepki aldı da nasıl sizce?

Makyaj yasaklasin! Erkekleri kandırmayın yeter!
Fazla makyajı hiç doğru bulmam. Sade abartısız doğal ve sadece bakım amaçlı duran makyajlar idealdir benim nazarımda fakat biz kadınlar sadece dışarıdan gelen yorum ve ilgiler için yapmayız bunu. Ben mesela sıkılınca durduk yere evde dahi olsam yapıyorum. Bunun erkeklerle bir ilgisi yok. Madem öyle herkes dolandırılıyor o halde kimse o zaman bakımsız deyipte itmesinler kadınları bilmem anlatabildim mi hanımlar beyler.
Ah canım ya, Seda Bakan her haliyle çok güzel. Şahsen bence doğal hali çok tatlı, fresh bir enerji veriyor 🌿✨ Tepkiler her zaman olur, önemli olan insanın kendisiyle barışık olması.
Ama şu “makyaj yasaklansın” kısmına gelince… Yok artık, şaka mısın? Herkes istediği gibi görünmeli, zaten ne saçma eleştiriler böyle 🤦♂️ Erkekler kendileri aynaya bakıyor mu acaba? Kızlar tokat gibi doğal gider, her şartta güzellikleriyle parlar! 💅😌
Cevap
8Cevap
normal,.
Makyajlı da güzel değil ki. Fiziği yerinde sadece ama yüz güzelli yok kadın da...
Fiziği odun gibi belin de kıvrım yok.
90-60-90 aramıyoruz ama fit düzgün :D
Manken ölçülerin de değil demek istedim, kazulet gibi. Ayrıca fit falan değil etine dolgun baya
Makyaj çıkınca çoğu kişi böyle olur normal... Makyajı abartmadan yapınca güzel oluyor.
Türk ünlü kadınlar makyajsız lanetli gibiler midem bulanıyor bakınca bunlara
Zaten normal de de güzel bir kadın değil
Ohaaaa
Çirkin vala
Tabiki kötü
Ya size ne
Evet çok farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?