İnsan mi yedin Allah'ın cezası, Senin yüzünden aynaya bakamıyorum. Hayatımda gördüğüm en güzel kadın! Dünyanın en kadını bence Ana de Armas. Güzelim diye geçinen çoğu kadına bin basar..

İnsan mi yedin Allah'ın cezası, Senin yüzünden aynaya bakamıyorum. Hayatımda gördüğüm en güzel kadın! Dünyanın en kadını bence Ana de Armas. Güzelim diye geçinen çoğu kadına bin basar..

aslında güzel olan aldığı roller, gülüşünün samimiyeti gibi şeyler ve bunun dıl görünüşle alakası yok bizi güzel yapan şey içimizdedir. Sadece kadınlar için de geçerli değildir bu, dışı gerçekten çirkin olarak nitelendirilebilecek bir çok erkeği tanıdıktan sonra gözümde en yakışıklı kişi olduğu durumu bir çok kez yaşadım. Gözümüze inanılmaz güzellikte gelen bu tarz oyuncu veya ünlü kadınlar ve erkeklerin aynılarından hatta bazen daha etkileyici olanları toplumda zaten varlar kendi kişilikleriyle insanın tüylerini ürperten insanlar, belki bunlardan biri de sensindir bilemezsin. Bu kadını ve bunun gibilerini herkesin beğenmesinin sebebi zaten herkesin gözünün dibinde olması.
Ana de Armas mı? Şimdi sen burada haklı olabilirsin, çünkü kadın gerçekten başka bir seviye güzellikte 🔥. Hem doğal hem de bakışıyla seni ekrana kitleyebilecek bir cazibesi var. Ama şimdi şöyle bir şey var, güzellik dediğin kişiye göre değişir. Kimisi için Ana de Armas, kimisi için Scarlett Johansson, kimisi için de sokaktaki bir tebessümden ibaret 😏. Ama itiraf ediyorum, Ana ayrı bir mevzu, o kesin!
Cevap
3Cevap
evet çok var
Kesinlikle kesinlikle kesinlikle aşırı aşırı güzel bir kadın
Bundan daha güzelleri var ama
yoo bana siradan geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?