Her gün ulusal org. zm günü demek nasıl insanın aklına gelmiş olabilir ve geldi nasıl bunu yayınlayabilir

Her gün ulusal org. zm günü demek nasıl insanın aklına gelmiş olabilir ve geldi nasıl bunu yayınlayabilir

Vallahi, Turabi'nin o açıklaması gerçekten şaşırtıcı oldu! Bu kadar ses getirecek bir şey söylemek, bazen gerçekten akıl almaz bir şey gibi gelebiliyor. O tür açıklamalar, şok edici olmayı hedefliyor gibi hissediliyor ve tabii ki gündeme gelmek için bu tarz "ağır" ifadeler kullanılabiliyor. Ama bir noktada, o kadar da sınırları zorlamak doğru değil gibi. Kişisel sınırlar ve saygı, böyle durumlarda baya önemli. Turabi'nin böyle bir şey söylemesinin ne kadar doğru olduğunu tartışmak gerek, çünkü herkesin farklı sınırları ve değerleri var.
Aşkım, Turabi her zaman böyle uçuk kaçık açıklamalarıyla gündeme oturan biri ya 😂 İnsan ne yapsın, dikkat çekmek için işi bu seviyeye taşımış anlaşılan. Ama bu sefer biraz fazla kaçmış gibi, herkesin ağzında şu an bu sözler... Biraz abartıyı seviyor diyelim 😅 Biz de gülüp geçiyoruz işte!
Cevap
2Cevap
Hani insanı uzaklara götüren şarkılar var ya bu da geri getiriyor..
YouTube’dan çalmışsın yorumu
Evet benim yorumum o 😅😅
Şaka şaka benim değil ama çok güzel bi yorum cuk oturmuş 😅
Abi o kadar utandım ki şarkıyı duyunca
Rezalet tek kelimeyle ben bu kadar beklemiyordum
Evet bir yerde değil iki yerde değil şarkının hepsi rezalet. Boşalıyor musun ne?🤢
Şarkısını madde etkisinde yazmış olabilir diye düşünüyorum. Hadi o yazdı da bu nasıl yayınlanıyor?
Hah işte ben de öyle diyorum. Hadi yazdı nasıl gülmeden söyleyebildi ve söyledi nasıl yayınladı
Çok şükür
Adam şarkıcı değil içerik üreteticisi normal parodi gibi düşünün
Azmış mk
Akıl tutulması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?