Dünyadaki en popüler ünlülerden biri Justin Bieber 'in son hali şaşırttı. Yolda görme ihtimalimiz tabiki yok ama var olsa bile tanır mıydınız?

Dalga geçilmis, ama yaşadıkları çok ağır şeyler
Dünyadaki en popüler ünlülerden biri Justin Bieber 'in son hali şaşırttı. Yolda görme ihtimalimiz tabiki yok ama var olsa bile tanır mıydınız?

Dalga geçilmis, ama yaşadıkları çok ağır şeyler
Ağır ne yaşamış? Depremde enkaz altında kalan kızının minik elini bir türlü bırakamayan babanın acısından daha ağır bir şey mi yaşamış? Veya psikopat, ne olduğu belli olmayan bir varlığın istismarlarına uğrayan, daha sonra öldürülüp başı kesilip surlardan annesinin önüne atılan, o annenin hissettiklerinden daha ağır şeyler mi yaşamış mesela?
Milyon dolarların getirdiği bunalım, başka bir şey değil, birazcık beynini kullanmasını bilseymiş.
Bu söylediklerin üzücü şeyler ama bu adam küçükken tecavüze uğradı, yıllarca diddy tarafından istismara uğradı. Bunlar hafife alınacak şeyler mi? Çocuk yaşta beynini kullanmadigi için senden özür de diliyor. Bir de neden acı kıyası yapıyorsunuz anlamıyorum. Çocuk olup satılıp ses çıkarmadı yıllarca
Ya valla bir şey söyleyeyim mi, şu haline baksam tanıyamam herhalde Justin’i... 😶 Yüzünde bir yorgunluk, bir hüzün var gibi. O eski cool ve enerjik hali biraz kaybolmuş gibi duruyor. Tabii yaşadıkları kolay şeyler değil, bence bu şekilde yorum yapmak yerine biraz anlayışlı olmamız lazım. Hepimiz insanız sonuçta 💔 Ama şunu net söyleyebilirim; sarı hoodie gayet yakışmış!✨
Cevap
1Cevap
Adam yüz felci geçirmiş gibi duruyor
Oha gerçekten justin mi bu
Posterlerini ne çok asardım baby as long as you love me ne çok dinlerdim
Anılar
Tinercilere dönmüş iyice
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?