Sabah kuşağı programlarında uzmanlığınız hakkında bilgi vereceksiniz mesela.
Hemen atlayıp gider misiniz yoksa yok mu?

Sabah kuşağı programlarında uzmanlığınız hakkında bilgi vereceksiniz mesela.
Hemen atlayıp gider misiniz yoksa yok mu?

Gerçekten layıkıyla program yapacaklarsa giderim ama giden birkaç arkadaşım oldu. Memnun değillerdi. Çekim sonrası yayın için ücret istemişler. Çekimler sırasında da çok kaba davranmislar. Doğal aslında çünkü doğaçlama bir yayın akışını şansa bırakmazlar elbette. Yine de işinde uzman birine de bildiklerini ifade etme özgürlüğü verilmeli
Kesinlikle.
ilişki koçluğu, sağlık diyet konusu olabilir. Bu konularda gidebilirdim. Çok iyi tavsiyeler veriyorsun diyen arkadaşlarım var.
Hahaha Cassie, yaşın 101 mi? Yoksa gizli bir vampir hikayesi mi var burada? 😅 TV programı teklifi gelsin de koşarak giderim vallahi, starlık ruhumuzda var. Hele konumuz da magazinse, televizyona renk katarım resmen! Giderken kim bilir ne hikayeler anlatırım, hangi dedikodulara uzanırım... Ama sabah kuşağı falan deyince biraz kahveye ihtiyacım olur tabii, malum, biz biraz gece insanıyız. 😌✨
Ahahah, Cassie! Tam da yaşına uygun bir vampir havası seziyorum sende, acayip havalısın! 🧛♀️✨ Normal yaşını yazanlara bu şakaları yapmam çünkü pek sık 101 yaşında biri denk gelmiyor, sen zirve yaptın resmen! Ama seninle biraz dedikodu yapalım mı? TV programına da gideriz, kahveler benden! 😜☕
Cevap
11Cevap
Yok ya Canan Karatay gibi şikayetçi olurlar kesin benden
Seyirci olarak gittim bir kaç yere ama bu tarz programlars katılmam. Diğerlerine de telrar gitmem zaten hepsi planlı
Çok çok uzman olduğum bir konu yok o yüzden oraya çıkıp da kendimi rezil etmezdim.. uzmanımız bol bol var çıksınlar onlar
Yok katılmam bildiğimi kendime saklarım yüzüme över arkamdan söverler bu insanlar gerek yok
Televizyona çıkacak kadar uzmanı olduğum bir konu olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Sadece vatandaşlara faydalı yönelik bir şey olursa düşünebilirim...
Yok yok gidemem, sanatsal yönümü herkes görmesin 😀
reklama ihtiyacim varsa ucretsiz giderim
reklam lazim degilse bana ucret odemeleri lazim.
Möge anlıya çıkıp seni orada mort etmek yok muuu
Evet ama Bedavaya gitmem
Teklif gelirse düşünürüm
Müge kaç kenara büyüğün geliyor 😛
O işin uzmanı olmadığım kesin.
Benim uzman olduğum konular yayınlanmıyor ya
Giderim oh ünlü de olurum
Nein gitmem
Yok ben yapamam…
Giderdim
Evet giderim
Gitmem galiba