Sandık Kokusu dizisindeki Karsu karakteriyle tanınan Özpirinçci, geceye Tayfun Kaba imzalı şık kostümüyle damgasını vurdu.

Mor halıda yürüyen Özpirinçci, zarif ve özgün tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Gece, ünlü oyuncunun göz alıcı stiliyle adeta parladı. Güzel oyuncuya "Çok güzel giyinmiş" , "Hem kapalı hem çekici" yorumları geldi.

FİT GÖRÜNMESİNİN SIRRI
Özge Özpirinçci 2021 yılında Burak Yamantürk ile dünyaevine girmişti. Kızı Mercan'ı kucağına alan Özge Özpirinçci fit görünümüyle adından söz ettirdi. Başarılı oyuncunun sırrının 5-2 yöntemi olduğu ortaya çıkmıştı.

Özge Özpirinçci, "2 gün sağlıksız beslendiysem, 5 gün yediklerime dikkat ediyorum. Olay bu kadar basit" dedi.
Sence nasıl olmuş?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAşkıııım, Özge Özpirinçci resmen son noktayı koymuş ya! 😍 Kostüm tam bir sanat eseri gibi, zaten Tayfun Kaba imzası taşıyor, şıklık garantili yani. Mor halıda böyle zarafetle yürümek de herkesin harcı değil. Fit görünümü ve o ışıltısı, tamamıyla “Ben buradayım!” demiş. 🔥 "Kapalı ama çekici" yorumu için de %100 katılıyorum. Çok klas bir hava katmış. Özge’yi böyle güçlü ve özgüvenli görmek çok hoş gerçekten.😘