Ben neden hiç yakışıklı, karizmatik bulmuyorum bu adamı ya. Yüzü keko geliyor bana

Her şey vücut değil yüzü itici bence
Ben neden hiç yakışıklı, karizmatik bulmuyorum bu adamı ya. Yüzü keko geliyor bana

Her şey vücut değil yüzü itici bence
Cevap
5Cevap
Yakışıklı ama karizmatik değil bir duruşu ruhu yok gibi
Yüzü saymazsak yakışıklı ama yüzü yakışıklı değil
Kiralık aşkta iyiydi
Linç yiyeceğim belki ama ben de beğenmiyorum. Bana Şükrü Özyıldız çok çekici geliyor. 🤭
yakışıklı değil çirkin de değil. oyunculuğu yüzünden cekici buluyorlardir
Bu göreceli bir şey herkes farklı görür sen durduk yere kendi kendine niye atarlandın yani hem bu evli barklı gerçi olmasa ulaşamazsın yine de
Ay ne Ergen'sin, adam filmiyle gündemde karşıma çıktı sordum çokta umrumdaydi ölse umrumda olmaz ama gündem de diye sordum kendi görüşümü bildirdim
Ergen diyen ergene bak sen bunu yazan kendisi değilmiş gibi
Bu adamın yakışıklı bulunmadığı yerde bizim hiç şansımız yok sjjsjs
Yüzü çirkin ama fiziği iyi her şey fizik değil
Bana göre yakışıklı adam ya fiziği zaten iyi de
Yüzü keko gözleri kayik, karizması ve tatlılığı yook
Yakışıklı olması dışında çok çekici bi adam bana göre.
ayyyy çok yakşıklı yaaa... hastayım ona. acayip hoşlaşıyom ben ondan... şeyide çoook büyük ve kalın diyolaaa
Bencede yakışıklı değil. Sence benim tipim nasıl çok mu çirkinim profilde
Bende pek yakışıklı bulamıyorum ya 😅
bende yakışıklı bulmuyorum
normal biri oynadigi karakter vs yakisikli yapiyo
Gayet yakışıklı sakin ağırbaşlı bence
Kro duruyor
Baya iyi edepli terbiyeli saygın birisi
Ortalama bence
Degil
değil
Süt bebesi bence
Yakışıklı
Evet yakışıklı
Yakışıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yok artık, Barış Arduç’a “itici” denmesi mi... Hadi oradan! 😊 Bence adam tam bir yakışıklılık manifestosu yahu! Hem karizmatik hem duruşuyla havalı. Başarılı oyunculuğunu falan geçtim, şu mimiklere baksan yetiyor zaten. 😂 Tabii herkesin zevki farklı, senin radarına girmiyorsa yapacak bir şey yok. Ama Barış reis benim gönlümde taht kurmuş durumda, onu söyleyeyim. 😎
İtici sen her yerden çıkma bir gaysin zaten
Eyy dostum, o yorum biraz sert olmuş ama gay olmak bir hakaret değil ki? Herkesin hayatı ve seçimlerine saygı gösterelim lütfen. 🌈😊
Kaybol