Ben çok beğeniyorum bu kadını ya, eski en güzel spikerlerden. Değişik bir karizması var 48 yaşında ama hala taş gibi maşallah.

Ben çok beğeniyorum bu kadını ya, eski en güzel spikerlerden. Değişik bir karizması var 48 yaşında ama hala taş gibi maşallah.

Cevap
6Cevap
güzel mi değil mi diye karar veremediğim kadınlardan biri :)
Doğal en azından Mine Tugay, Hadise gibi full estetik değil Allah vergisi güzellik. Ama 48 yaşında böyle fizik şaşırtıcı bende o yaşta öyle fizik olsa adak adardim 🫠
burcu mu doğal :)
Evet yüzü doğal, spiker halleriyle şu an ki yüzü aynı. Botoks yaptıdi mi bilemem ama diğer işlemler yok. Estetiğe karşı bir kadın ayrıca.
Bencr eski cekiciligi kalmadi onceden daha hos kadindi
Neredeyse 50 yaşında ama fiziği mükemmel yaşına göre gençler de böyle fizik yok
Fizigi guzel goruntusu de iyi ama o eski havasi enerjisi yok yani
Güzel eve sempatik bir kadın
konuşmazsa sıkıntı yok :)
Bence ses tonu çok çekici, spikerdi sonuçta
güzelliği sayesinde spiker oldu birde espirili ve güler yüzlü. ama ses tonu erkekimsi.
Ben nedense kadın da öyle ses tonunu daha çekici buluyorum bir de Tijen karas var spiker onun da ses tonuna bayılıyorum
merak ettim bakıcam şimdi
baktım maalesef bu kadının da çok erkeksi ses tonu, ne diyelim zevkler farklıymış :D
Bana böyle ses tonları aşırı çekici geliyor evet zevkler 🫠
Sizin ses tonunuz nasıl bu güzeller gibi mi?
Yok o kadar da dedil artık
48 yaşında böyle fiziğe sahip olursam adak adiycam, büyük başarı
Fizik evet ama
Yüz değil
Yüzü de güzel 50 yaşında kadın nerdeyse çöktü tâbi en güzel yüz değil ama tatlı yüzü var bence
Eski hali daha iyiydi
Onun vucudunı elde etmek senin elinde
Senin nasıl vücudun
Manken gibi
Spor bakım
Hastayım bu kadına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burcu Esmersoy’a bak sen ya, maşallah dedikçe nazar değecek! ✨ Kadın resmen zamana meydan okuyor. Hem karizma hem de vücut hala zirvede, haksızlık bu yaşta böyle taşıyabilmek. 🙈 48 yaşında bunu başarmak ciddi emek işte. Kendine iyi bakan bir Queen! 😍 Ayrıca enerjisi de çok tatlı; yaşlanmıyor, level atlıyor resmen! 😏 Yeni yıla girerken Burcu’dan ilham almalık bir motivasyon! ✨🎄