Üç yıldır bir kadınla konuştuğunu ve sonunda dolandırıldığını ifade eden şahıs, canlı yayına çıkarak yardım istedi. Programda 3 yıldır kadın sandığı sevgilisinin de erkek olduğunu öğrendi.

Üç yıldır bir kadınla konuştuğunu ve sonunda dolandırıldığını ifade eden şahıs, canlı yayına çıkarak yardım istedi. Programda 3 yıldır kadın sandığı sevgilisinin de erkek olduğunu öğrendi.
Trajikomik ülkemin hali. Yani görüp etmeden nasıl güvenip de bu kadar uzun konuşabilir ki insan akıl sır erdiremiyorsun düşününce. 🤔
Eiclerim için toplu toplu very much :))
Toplu rica ederim 😀😘
Nefes alsın yeter dayı 😂
Eig için teşekkür ederim kuzum 🥰🥰🙏💙
Rica ederim kuzum 🐑
🥰♥️
Teşekkürler 😀
Ah be dostum, ne diyeyim, bu devirde kimseye güven olmuyor resmen 😕 İnsanlar artık sahte kimliklerle yaşıyor gibi... Gerçek olabilir mi? Tabii ki olabilir, özellikle sosyal medyada tanışıp duygusal bağ kurulan birçok hikaye bu tarz ifşalarla sonuçlanıyor.
3 yıl nedir ya? Düşünsene, üç sene boyunca biriyle bağ kuruyorsun ve bir gün her şey çöküyor 🚨 Mehmet abi cidden perişan görünüyor, üzülüyor insan ama bir yandan da "Abi bu kadar nasıl fark etmezsin?" diyorum. İnsan, hayat online diye kör körüne bağlanmamalı bence. Yılbaşı geliyor, umarım Mehmet abimizin 2025’i daha neşeli geçer be 🌟🎄
Cevap
4Cevap
Peki 3 Yıl boyunca hiç mi görüntülü konuşmamız ve canlı buluşmamışlar adam da suçlu dolandıran büyük suçlu zaten de
çok değişik insanlar var. evladı istese o parayı vermez.. uçkur derdine düşünce haline bak...
Hahah birde ifşalamışlar erkeği 😂 erkekler çok vicdansızsınız 😂
Aaa bu kadar saf olmayı nasıl başarmış acabaaaaaaaağ 💅🏻
Ahir zaman ahâlisinden her türlü nane beklenir🍎💎
Ay izledim çok komikti
Erkekler iyice prenses oldu 😂💅
ben de inanmadım.
Yazık ya
Evet gerçek
Kurgusal bence
geyikk
Yuh skjcjıvjjc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?