Magazin Keremim ne işin var senin bu kızla keremiimmm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızın hiç bir özelliği yok ne ailesi zengin ne ünlü hiçbirşeyi yok okdarda güzel bir kızda değil. Neden ben değilde o Kerem nedeeen o kızdan ne farkım var🥹🥹🥹 Güncellemeler1 yıl Ama mesela neden Okadar ünlü mankenler varken bu kız mesela Keremim ne işin var senin bu kızla keremiimmm? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Erkekde bir şeye benzemiyor ki kız daha güzel yalnız 🤔 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Adamın parası var ama bu kızdan bin kat daha güzellerle olabilirdi Yorumla ModernKontes 1 yıl Ee var diye tipi mi değişiyor? yolda görsen bakmazsın şu adama kıza dönüp bakarsın ama? Tip olarak kıyaslarsan adam tipsiz kalmış gayette Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kerem fareye benziyor. Ünlü ve zengin olmasa kimsenin umurunda olmazdı. Kızın tipi daha iyi. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sende öylesin neyseki ünlü ve zenginde bir sansı var sen ne yapcan Yorumla akillandimuslandim 1 yıl https://ibb.co/VVsnDCjÖyle olduğum için mi bu sitedeki kız böyle diyor? Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Ne sandın Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kızın illa parası pulu adı mı olmalı. Belki de sırf bunlar yok diye tercih etmiştir 0 0 Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Adam kim bilmiyorum ama sevmiş demekki, sevince hiçbi özelliği olmasına gerek olmuyor 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gayet tatlı kız yakışıyorlar da Allah mutlu etsin diyelim 0 0 Yorumla
Lotuustiaa Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 13lük Sude misin sen adam beğenmiş işte mis gibi kız 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kız cillop gibi yalnız 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kızın tek özelliği güzel olması. sadece güzel olmak zengin bir adamla evlenmek için yeterlimi Yorumla BalalarBabası 1 yıl Yanık kokusu aldım ahahah Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl kız harbi güzel 0 3 Yorumla Bi_Sus 1 yıl adam tipsiz evlendiği kız bir içim su Yorumla Soran 1 yıl E zenginle evlenmek için güzel olmak yeterlimi yani Yorumla Bi_Sus 1 yıl evet Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Magazin konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sevmiş alms bize ne 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hangisi Kerem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkekde bir şeye benzemiyor ki kız daha güzel yalnız 🤔
Adamın parası var ama bu kızdan bin kat daha güzellerle olabilirdi
Ee var diye tipi mi değişiyor? yolda görsen bakmazsın şu adama kıza dönüp bakarsın ama? Tip olarak kıyaslarsan adam tipsiz kalmış gayette
Kerem fareye benziyor. Ünlü ve zengin olmasa kimsenin umurunda olmazdı. Kızın tipi daha iyi.
Sende öylesin neyseki ünlü ve zenginde bir sansı var sen ne yapcan
https://ibb.co/VVsnDCj
Öyle olduğum için mi bu sitedeki kız böyle diyor?
Ne sandın
Kızın illa parası pulu adı mı olmalı. Belki de sırf bunlar yok diye tercih etmiştir
Adam kim bilmiyorum ama sevmiş demekki, sevince hiçbi özelliği olmasına gerek olmuyor
Gayet tatlı kız yakışıyorlar da Allah mutlu etsin diyelim
13lük Sude misin sen adam beğenmiş işte mis gibi kız
Kız cillop gibi yalnız
Kızın tek özelliği güzel olması. sadece güzel olmak zengin bir adamla evlenmek için yeterlimi
Yanık kokusu aldım ahahah
kız harbi güzel
adam tipsiz evlendiği kız bir içim su
E zenginle evlenmek için güzel olmak yeterlimi yani
evet
Kerem gönül verdi bi kerem.
Kız gayet güzel
Nasip ama yakıştırmadım
Bence kız gayet alımlı
Sevmiş alms bize ne
O sevmişse size ne? Ayrıca kızın nesi var?
Hangisi Kerem
Aynen dogru dedin