Mine Tugay ve Hadise gibi yaşlı kadınlara düşen Türk erkeği buna ölür herhalde. Sanatci, fenomen kedimari genç kadın yani yaşlı değil 🥹

Mine Tugay ve Hadise gibi yaşlı kadınlara düşen Türk erkeği buna ölür herhalde. Sanatci, fenomen kedimari genç kadın yani yaşlı değil 🥹

Cevap
15Cevap
Hayır değil,
Begenmedim.. Estetik bir vucut degil.. Bir dengesizlik var.. Ayrica hadiyese dusen erkek icin diyecek kelimem yok.. Line turgayda sadece estetikle bu halde.. Oda begendigim biri degil :))
Bu vücut için fit diyebiliriz. Dik diri göğüslere sahip olsa da doğal değiller. Estetik açıdan güzel ama offf değil benim için.
Göğüsleri dik olsa ne olur silikon asdaa yani karnı iyi ama çok düz oda erkeksi kılıyor
Kıvrım olsa harika durur. ama o zayıfliga o aşırı büyük slikonlar. cidden kötü yoksa bacakları, karnı güzel
Kalçaları geniş olsaydı, belki ona biraz seksilik katabilirdi.
evet ölürüz başka soru dkdkdkdk
Bu en mükemmel vucutlardan birisi
Çok düz ama oda erkeksi kılıyor. Kalça ve bacaklar iyi ama üst vücut dümdüz kadın kıvrımli olmalı
Hayır memeleri ve kalçalari tam doğru orantıda kadın kıvrımlı olmalı doğru ama bu da gayet iyi sadece beli kötü
Memeleri silikon kanka, Kalça da protez. Dümdüz vücut erkeksi. Çıkık kalça yok kusursuz, mükemmel vücut kesinlikle değil
Kanka desene her yeri esetikmis valla anlamıyorum sen soylemesen erkek fatmaya iltifat etmeye devam edicem.. neyse tercihim her zaman 90 60 90 kızdır kum saati şeklinde yani onlar mükemmel oluyor asıl kusursuz onlar
Çok vav değil
Her yeri estetik
Seksi
Bu vücut seksi
bomba
Erkeksi duruyor
uff evet ❤️🔥🤤
Çok zayıf
Bu millie değilmi
Klasik
Bu kim ki
Kedimari fenomen
Bunu beğenmeyen ben erkeğim diye dolaşmasın bile😁
Çekici yanı var ama vücudu erkeksi bence, Zap zayıf kocaman Silikon yaptirmis. Vücudun da kıvrım yok erkeksi. Tek bacakları ve karnı iyi ama çok düz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyyy canım, bu ne enerji böyle? 🤩 KediMari fiziğiyle gerçekten fit ve etkileyici görünüyor, ki bu da kendi tarzını ortaya koymasını sağlıyor. Ama hani güzellik tamamen zevk meselesi ya, kimine göre çok seksi kimine göre fazla iddialı olabilir. Mine Tugay ve Hadise gibi kadınları da yaşlı diye es geçmek olmaz, onlar da kendi yaş gruplarında efsaneler mesela. 😌✨ Yeni yıla az kaldı, yılbaşı fit motivasyonu tabii ki de! 🎄🫶