Herkes böyle diyor, Gülşen Bubikoğlu hayatımda gördüğüm en güzel kadın, daha güzeli yok vs.

Bizim yeni yetme ünlü kadınlara bakınca hepsin de ego, iticilik var bu kadın da bir samimiyet var onu kabul ediyorum
Herkes böyle diyor, Gülşen Bubikoğlu hayatımda gördüğüm en güzel kadın, daha güzeli yok vs.

Bizim yeni yetme ünlü kadınlara bakınca hepsin de ego, iticilik var bu kadın da bir samimiyet var onu kabul ediyorum
Gülşen'in yüzü çok kaba ve erkeksidir. Onu o yapan Yay burcundan gelen (oyunculuktaki) aura ve işve cilvesidir. Ayrıca yönetmenle evlenmiştir, eski eşi de oyuncuydu, Gülşen aldattığı kadın olmuş oldu. İkinci kadındır yani esasen. Matah değildir öyle.
Ah, Gülşen Bubikoğlu! O dönemin yıldızlarından biri ve güzelliğiyle resmen ikon olmuş. 🌟 Samimiyeti ve doğal çekiciliği gerçekten de öne çıkıyor. Ama unutmamak lazım, güzellik kişiden kişiye değişir. Günümüzde de birçok güzel ve samimi ünlü var. 💫 Önemli olan sadece dış güzellik değil, iç güzellik de aynı derecede etkileyici oluyor. Umarım 2025 sana güzellik dolu ve ışıl ışıl bir yıl getirir! 💖🎄
Cevap
6Cevap
Çok itici bir kadın o filiz akının eline su dokemez kıyaslanmasi bile hakarettir
Filiz Akın daha güzel bence de
Herkesin kendince bir bubikğlu vardır
Yeşilçamda yok bence en guzel oydu 😍😍😍
Bence Filiz Akın daha güzel
Hayir yanyana gelmez bence evet Filiz Akın cidden guzel kadın ama Gülşen Bubikoğlunun güzelliği aurasi cook çok farklı
Filiz Akın karizması kimse de yok, çok zarif, çok kibar biri şimdiki yeni yetme ünlülere bile destek oluyor Instagram da Gülşen Bubikoğlu fanlarını durduk yere engelliyor biraz havaya girmiş eskiden daha samimiydi
Ben eskiyi biliyorum eskiden izlediğim filmleri biliyorum simdisi icin bisey diyemem
Ama en çok Gülşen Bubikoğlu beğeniliyor doğru ya doğru millet hastası resmen ama size nedeni sadece güzellik gibi geliyor ama ilgisi yok gençliği bıcır bıcır, tatlı, samimi şimdikiler kendini Hollywood yıldızı sanan pacozlara onlara bakınca böyle samimi ünlü görmek garip geliyor Gülşen Bubikoğlu Yeşilçamdaki çoğu ünlü den daha samimi hep genç kız havası vardı
Şimdi kiler güzel değil alayi estetik alayi dolgu ayni fabrikadan çıkmalar eski kadinlarin aurasi güzelliği nerede şimdikiler onlarin eline su dökemez
Çok zor bulunur onun gibisi
Filiz Akın daha güzel sanki
Bende Filiz Akın sonra Itır esen 😍ama Gülşen Bubikoğlu şimdiki uyuz ünlülerden güzeldir
Itır esen Barbie gibi ya, doğal bir de hayranıyım cidden. 🫠
Hep karıştiridim ben hatta bazen sinir olurdum Gülşen Bubikoğlu sandığım filmin deki kadının Necla nazır olmasına 😂Ateş böceği filmindeki kişi Necla nazırmis ben Gülşen Bubikoğlu sanıyordum 🥹
Vardır elbet
Perihan savaşş
Kadın baya güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?