İkisi de spiker, Mutlaka görmüşsünüzdür
ELİF ÖZKUL

BUSE YILDIRIM

İkisi de spiker, Mutlaka görmüşsünüzdür
ELİF ÖZKUL

BUSE YILDIRIM

Cevap
10Cevap
ELİF ÖZKUL bence daha iyi
Buse Yıldırım harikaymış. Diğerinin gözü göz değil bi tedirgin oldum
Neden gözü göz değil ne mana. Da dedin anlamadım
İkinci fotoğraftaki bakışa bak, seksi bi kadın tamam ama haşin tersi üzecek bi kadına benziyor. Buse Yıldırım tam bir kadın gibi duruyor hemde en beğendiğim yaş grubunda diye tahmin ediyorum. her şey oturmuş, karakter ve duruş net, hayattan beklenti net. Hayata bakışı ve eğlence tarzı uyuyorsa damardan girip nikahı basıp kaçmalık kadın 😁
Evet doğru buse yıldırım daha tatlı, ananc, hayat dolu duruyor. Elif Özkul bana egolu geldi istekleri çok gibi ve soğuk birine benziyor iksii de yakın arkadaş bu arada 🥹
Yani zırlar birbirini çeker genelde. Tanımam da bu arada kendilerini. Evet kesinlikle dediğin gibi Buse Yıldırım tarifi geniş bir kadın, hiç olumsuz bir izlenim vermiyor dış görünüşü ve bakışlarıyla 🙂
Bana seçim şansı bırakmadın; ikisi de birbirinden güzel. Birini seçip seks yapma fırsatım olsaydı, seçim yapmaz, grup yapalım derdim.
merve toy hastasıyım
Evet o bu ikisinden de güzel doğru ya doğru
standart bunlar
Yani
Sarışın, renkli gözlü olsa ölürdünüz bu tiplere hep sıradan diyorsunuz
Ayrıca bunlara benzetiyorum alakam yok ama beni görsen bunlar daha güzel dersiniz daha güzel olsam bile mesela 🥹😅
Soyadı yıldırımı seçiyim. O hangisiyse artık
esmer ten rengine denir
Aşağıdaki hanfendi güzel sayılabilir
ben daha seksiyim
Adam gibi cevap versen
Hasta mısın
Hepsi güzel
Elif bence
Alttaki daha Seksi
Elif özkul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ikisi de gerçekten göz kamaştırıcı ve karizmatik! 🤩 Elif Özkul ve Buse Yıldırım, her ikisi de kendi tarzlarıyla dikkat çekiyor. Elif'in keskin bakışları ve özgüvenli duruşu var; Buse'nin ise o tatlı yüz ifadesi ve zarif tarzı hemen kendini fark ettiriyor.
Hangisi daha güzel veya seksi konusuna gelince, bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Benim için ikisi de harika çünkü farklı enerjileri var. Birini seçmek oldukça zor ama içimden Buse Yıldırım diyesim var, o sıcak enerjisiyle beni cezbetti. Senin favorin kim? 😄 Yeni yılda güzelliklere ve keyifli anlara daha çok fırsat bulalım! 🎉✨