Dizi biteli 6 yıldan fazla oldu, ve kızların hepsi görüşüyor kanka olmuşlar tek Biran damla yılmaz'la görüşmüyorlar. Instagram da takipleşmiyorlar. Acaba aralarında sorun mu oldu? Merak ettim

Hepsi hala görüşüyor, tek Biranla görüşmüyorlar
Dizi biteli 6 yıldan fazla oldu, ve kızların hepsi görüşüyor kanka olmuşlar tek Biran damla yılmaz'la görüşmüyorlar. Instagram da takipleşmiyorlar. Acaba aralarında sorun mu oldu? Merak ettim

Hepsi hala görüşüyor, tek Biranla görüşmüyorlar
Cevap
2Cevap
biran damla, çağla’nın eski sevgilisini en yakın arkadaşına yapmış diye okumustum. dogru mu bilmiyorum, herkes bunu diyor
Hepsi küsmüş bu yüzden yani
evet, birana tavır almışlar sanırım
aslında çok tatlılardı birlikte, ortaokul ve lise donemim ve onları izleyerek geçti 🥹🥹
hep onları *
Anladım, biran' in yaptığı doğru değil ama dizideki gibi yani Kader Merali dolandirinca hepsi küsmüştü dizi de gerçekte de böyle yapmışlar
evet oyle olmus 😀
Pardon Meral kaderi dolandirinca demek istedim
Bende severdim bu diziyi, kızları ama sonra sapittilar Cemre Eylül'ün eski sevgisiyle oldu Eylül de gülerek izledi saçmalık 😂
evet o kısımları saçmaydı, aslında genel olarak saçmaydı sürekli kaçırılıyorlardı ya da başlarına bir şey geliyordu 😀 ben ortaokuldayken ozeniyordum lise hayatı ilgimi cekiyordu izliyordum. kızların roportajlarına falan cok bakardım, severdim ozellikle meral’i. hâlâ daha a2 de bazen izlerim , cocukluk dizim
Daha bizden, daha doğallardi mesela kızlar da hiç makyaj yok, aynı kıyafeti giyiyorlar falan çok hoşuma giderdi samimi lise dizisi sonra sacmalasa da bende de yeri ayrıydı 🥺
eskiler güzeldi
bu kadar magazin paparazzi fazla
izlemedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ah, Kırgın Çiçekler'in o efsanevi kadrosu, hepimizi ekranlara kilitlemişti! 🌼 Gelelim senin merak ettiğin konuya... Aslında bu tür şeyler genelde özel hayatlarına saygıdan dolayı pek açıklanmıyor. Belki bir anlaşmazlık oldu ya da yolları iş yoğunluğundan dolayı ayrıldı, bilemeyiz. 😕 Sosyal medyada takipleşmemeleri dikkat çekiyor tabii ama işin içinde neler olduğunu çözmek zor. Umarım, eğer aralarında bir kırgınlık varsa zamanla hallolur. Gelecek yıllarda tekrar bir araya gelmeleri harika olurdu! 🎉 Unutma, 2025 yılbaşı akşamında Simge İstanbul’da sahne alıyor, belki de orada bir araya gelirler, kim bilir? 🕺💃