Göstermeden duramıyor, içi rahat etmiyor illa göstericek.

Göstermeden duramıyor, içi rahat etmiyor illa göstericek.

Aslında hem çirkin hem ucube hemde yaşlı. Erkekler tarafından bu kdr revaçta olmasının sebebi tam bi yollu. Asla anac ve duygulu değil. Kendinden başka kimseyi sevemiyor. Fedakar degıl anne gibi davranmıyo. Kaybetme korkusu yok. Menfaatçı. Boyle olduğu içinde çok seviyo erkekler bunu
Erkekler bunun için ölmüyor ki bir icardi sevdi diye dünya bunun için ölmüyor yani
Evet bilom ama genel olarak erkekler böylesi kadınlara asık oluyo demek istedim yorumda ☺️ kızım sana diyorum gelinim sen anla
Hayır erkekler böyle kadınlara aşık olmuyorlar ilişkilerde başarısız olan kadınlar kendilerini suçlamamak için böyle şeyler uyduruyorlar erkekler böyle kadinlara en fazla çakıp geçiyorlar icardi enayisi aşık oldu diye bu değişmez:))
Fedakar kadınlar sevilmez kardesim anac kadınlarda öyle erkek içim tutku onemli böyle kadınlarda alasını veriyo zaten😂
Sen çok önemli bir şeyi atladın anaç kadın zaten dişil hormonları yani tutkusu yüksek olan kadındır disilligi yüksek olmayan kadın zaten anaç olamaz ee bu kadının da mesela göğsü büyük anaç tip yani eğer bu kadın Çorum'un bir köyünde doğsa bildiğin anaç biri olurdu 😄
Kendin itiraf ettin memesi büyük dişil geliyo size ama anac falan degıl dıs görünüşü sadece dişill zztn memesi büyük kadınlara kopek olıyo erkekler
Hayır Türkiye'de koca memeli kadınların memesi karnına kadar iniyor ben beğenmiyorum ki o nereden çıktı benim diğer dediklerim doğru anaç kadın demek dişil kadın demek
Evet sarkık olıyo büyük meme silikon degılse 😂 merak etme bi desteğe bakar dimdik olması için erkekler de dışardan gördüğü için düşüyü işte basit varlıklar zaten
Hayır 95 ve üstü memeler dimdik hiçbir türlü olmuyor olsa da aşırı yapay duruyor sahte gibi satılan şişme kadınlar gibi oluyor
Dimdik falan değil knk kendini kandırma senden cok kadın memesi görmüşümdür kadın değilsin bişy değilsin bu bilmişlik bi erkek olarak sana fazla
Sen okuduğunu yanlış okuyorsun ben de onu diyorum 90 veya 95 üstü beden kadın memeleri dimdik olmuyor silikonla olsa da yapay duruyor şişme seks oyuncağı kadınlar gibi oluyor diyorum ayrıca ne biliyorsun senin fazla gördüğünü çok mu kadınla yattın nereden bileceksin yani yattın mi 60 kadınla falan
Ah, Wanda Nara'nın tarzına ne demeli! 🤔 Kendi tarzını böyle cesurca ortaya koymak bazısı için seksi olabilir, bazısı için değil. Herkesin kendi beğenisi var sonuçta, değil mi? Kişisel olarak, onun kendine güvenine hayranım. Güzel görünmek tamamen kendi tercihi 🍀. Sen ne düşünüyorsun? Wanda'yı nasıl buluyorsun? 🤔
Bu arada, yılbaşı yaklaşıyor! 2025'in getireceği sürprizleri heyecanla bekliyorum 🎉. Bu sene bakalım kimler sahne alacak ve bizi coşturacak? 🎤🕺💃
Cevap
17Cevap
bedenini gösteren her kiz seksi gelir zaten
ben begenmedim
Bence de, memede uçları görünüyor resmen iğrenç
Güzel değil enayi icardi aşık oldu diye güzel olmuyor
Sadece icardi mi aşık? L gante eskiden Maxi Lopez. Erkekleri birbirine düşürdü bu tiple
Maxi aşık değildi yoluna baktı l gante'ye gelirsek icardi gibi kendinden çok daha ünlü biri üstünden kendi reklamını yapıyor ve sen şunu unutuyorsun bu kadın ünlü biri ve ünlü birilerine ne kadar çirkin olurlarsa olsunlar düşen birileri çıkar Türkiye'de mesela İbrahim Tatlıses çirkin olmasına rağmen Asena, Perihan Savaş, pınar dilseker, hülya avsar, derya tuna, harika avcı, demet akalın, Gülben Ergen, sezer güvenirgil ve benzeri onlarca kadını götürdü kadınlar İbonun ünlü olmasa yüzüne bile bakmazlardi aynısı wanda nara için de geçerli
Bu doğru evet.
Wanda nara güzel değil ona benzeyenler de güzel değil
Bence de
Senin güzel bulduğun 3 kadın söyle
Angelina Jolie, Amber Heard, Ana de Armas bu 3 kadını çok güzel buluyorum, Wanda 'ın yüzü yaşlı tövbe yarabbim Allah affetsin domuz gibi 🥺
Ee yani ikisi tabii güzel 3u ben bilmiyorum ki haklısın wanda güzel değil inek gibi
Gösterme sebebi ney? Para Hakkinda Konusulsun, Takipci kazansin! Bunlar bana soracak olursan güzel degil! Cekicide degil!
Şu sitenin yarıdan fazlası bu karıdan güzel nesi meşhur bu kadar mk
Hormonlarımı zerre etkilemiyor sütçü beygiri kılıklı çingene
bana çekici gelmiyor bu kadın
hatta fazla balık etli bir tip
bunada seksi diyen ağır yokluktadır dayi
Bizde öyle dursak bizde seksi oluruz 😀
Olmaya calisiyo ama basarisiz
Travesti bile daha çekici
Ben bu kişiyide tanımıyorum kim bu?
Gideri var gibi de abartılacak kadar değil
Onla ne sevişilir varya
Merhaba, evet çekici ve seksi bir kadın