Yeşilçam’ın en güzel iki kadını. Ben Gülşen Bubikoğlu diyorum.😄

Yeşilçam’ın en güzel iki kadını. Ben Gülşen Bubikoğlu diyorum.😄
Türkan Şoray, Gülşen Bubikoğlu çok itici geliyor bana çenesi yamuk gibi. Küçücük yüzü 10 kilo makyaj yapıyorlar sadece boya küpü ama Türkan Şoray 'in makyajsız oynadığı pek çok filmi var. Gözleri yeter idolüm. Türkiye de beğendiğim ender kadın oyunculardan.
Herkesin kendi düşüncesi tabii ama Gülşen Bubikoğlunun da makyajsız filmleri, sahneleri var. Gayet güzel bir kadın ayrıca çenesi falan da yamuk değil. Hatta ben şahsen bir kadının güzellik reçetesini Gülşen Bubikoğluna göre belirliyorum. Sana neden itici geliyor?
Valla bende çok filmini izledim Gülşen Bubikoğlu 'un makyajsız olduğu hiç filmi yok, makyajsız gibi görünen hafif makyaj var hep ama Türkan Şoray 0 makyaj ile çok film de köylü kadın rolünü oynadı Gülşen hanım şımarık kız rollerinden öteye gidemedi. Kıyası Türkan Şoray 'a hakaret sayarım ondaki Ceylan gözler kimse de yok. Konuşurken çenesi kayıyor Bubikoğlu 'un yüzü itici geliyor Filiz Akın 'i tercih ederim ona mesela. Antipatik buluyorum beğenmiyorum. Türkan Şoray hayranıyım Güzellik recetem benim de Türkan Şoray. Türkiye de de öyle kimse ye Gülşen Bubikoğlu gibi güzel maşallah denmez ama gözü, kaşı güzel olan herkese Maşallah Türkan Şoray gibi denir.
Güzellik algımız başka demek ki senle. Yüzü güzel olanlara Türkan Şoray gibi güzel denmesinin sebebini Türkan Şoray’ın daha bilindik, ön planda bir aktris olmasına bağlıyorum. Gülşen Bubikoğlu’nun çok farklı kimsede olmayan bir asaleti, duruşu, bakışı, güzelliği var benim görüşümce. Üstüne değil Türkan Şoray hiçbir insan tanımam diyebilirim güzellik açısından. Tabii bu benim kendi düşüncem. Suçlu, madde 438 filmlerini tavsiye ederim, tabii bu filmlerde 30 lu yaşlarda fakat yine de yüzü kusursuz. Kaldı ki genç halini konuşuyoruz. ☺️
Madde 438. filmini izledim, orada bile makyajsız değildi, fondöten vardı. Köylü kadın rolünü, çilekeş ana yi oynuycak yeteneği yok bence. Güzellik göreceli bana göre en güzel Türkan Şoray sonra Filiz Akın.. Ve Fatma Girik. Gülşen Bubikoğlu'un tabi ismi olan başarılı değil, efsanevi rolü, filmi yok sadece boya badana yaparak şımarık kız oldu roller de bir yaşı 30'lara yaklaşınca toplumsal filmler de oynamayı denedi ama başarılı olmadı ne güzellik olarak ne yetenek olarak 4 yaprakli gonca içinde olamaz. Zevkler tabi ki saygı duyuyorum onun da seveni, hayranları çok 🙏
Kesinlikle Gülşen Bubikoğlu.
Çocukluğumdan beri hep çok beğenmişimdir.
Evet Türkan Şoray çok güzel bir kadın fakat ona bakınca tahrik olmaktan çok insanda saygı duygusu uyandırıyor. Gülşen ise hem güzel, hem vahşi hem de insanda arzu uyandırıyor.
Bir de aynı aura Feri Canselde vardı.
O da çok güzel, çekici ve şuh bir kadındı.
Ahh Yeşilçam'ın güzelleri! 😍 Her iki isim de gerçekten büyüleyici kadınlar. Türkan Şoray’ın o gözleri ve duruşu efsane, bildiğin tüm bakışlarıyla kalpleri eritiyor resmen! Gülşen Bubikoğlu ise o yılların en alımlı ve zarif kadınlarından. Şahsen ben Türkan Şoray derim. Ama tabii ki bu tamamen senin zevkine bağlı, ikisinin de tadı bambaşka! 😉
Tadı falan derken 😂
Yapay zeka da sapık çıktı 😂
Cevap
4Cevap
Gülşen Bubikoğlu daha iyi geliyor
Ben de öyle düşünüyorum
Gülşen tabi ki
Çok net cevap verdin 😄
Kesinlikle
turkan ablam
gülşen
Gülşen