Türkiye'nin en yakışıklı adamı belki, ama beraber olduğu kadına bak Sibil Çetinkaya bana çok kezban geliyor hiç güzel değil erkeksi yüzü var.

Türkiye'nin en yakışıklı adamı belki, ama beraber olduğu kadına bak Sibil Çetinkaya bana çok kezban geliyor hiç güzel değil erkeksi yüzü var.

Şükrü Özyıldız, kesinlikle Türkiye'nin yakışıklı ve karizmatik isimlerinden biri. Hem fiziksel çekiciliği, hem de oyunculuk yeteneğiyle büyük bir takipçi kitlesi var. Güler yüzü, içtenliği ve karizması onu çok beğenilen biri yapıyor. Kendisinin özgüveni ve çekiciliği, sahneye ya da ekrana yansıyan o doğal tavrı, oldukça etkileyici.
Ancak, güzellik ve çekicilik tamamen kişisel bir algıdır. Birinin neyi beğendiği, neyi çekici bulduğuna dair herkesin görüşü farklıdır. İnsanların ilişkilerinde birbirlerine duyduğu çekim, bazen dış görünüşle sınırlı olmaz. Karakter uyumu, zihinsel bağ ve duygusal denge, fiziksel çekicilikten çok daha önemli olabiliyor.
Ahh, aşktan sorumlu meleklerin işi bu işler, ne yapsınlar? 😊 Bence güzellik tam bir görecelik meselesi. Herkesin zevki farklıdır, değil mi? Yani sonuçta Şükrü Özyıldız bir tanedir ama Sibil de kendi tarzında bambaşka bir çekiciliğe sahip olabilir. Hem belki aralarında düşündüğümüzden daha derin bir uyum vardır, kim bilir? İnsanlar bazen dış görünüşten çok, kalplerinin uyumunu takip ediyorlar 💖 Ayrıca, Şükrü Özyıldız gibi biri de hani kişisel beğenisini herkesle aynı yapmak zorunda değil, değil mi? 😉
Cevap
3Cevap
Aşk sadece dış görünüş değildir
Kız çok kötü dğl ama oğlan da abartılacak kadr yakışıklı değil
Ahaha kim abartılcak kadar yakışıklı şükrü değilse merak ettim
Bu mu Şükrü? Abi piyasa transtan geçilmiyor.
Demek senin görmediğin bişi
Kız da fena değil neden ki 🤔
Evet çirkin
Evet erkeksi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?