Pantene Altın Kelebek Final oylaması 21 kasım’a kadar devam edecek. Oylamayı pantenealtinkelebekodulleri. com sitesinden gerçekleştirebiliyorsunuz. KS kullanıcıları olarak sizlerin kategorilerden finale kalan adaylardan seçimleriniz neler oldu?
Benim seçimlerim;
En iyi dizi : Deha En iyi komedi dizisi: Gibi En iyi kadın oyuncu: Demet Evgar En iyi erkek oyuncu: Aras bulut iynemli En iyi kadın şarkıcı: Hande Yener En iyi erkek şarkıcı: Mabel Matiz En iyi çıkış yapan şarkıcı : Emre Fel En iyi müzik grubu : Dedublüman En iyi şarkı : Lan (Zeynep Bastık) En iyi rapçi : Uzi En iyi dijital içerik : Hayrettin kaos show En iyi internet dizisi : Pera palas’ta gece yarısı
bu şekilde oldu. Sizlerde oylama yaptıysanız yazabilirsiniz ya da fikir düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz🌻
Pantene Altın Kelebek gecesinde oylama heyecanı başladı. peki senin seçimlerin neler oldu?
Ben bu sene oy kullanmadım hiç adil seçim olmuyor hep saçma sapan kişiler ödül alıyor sona kalan adaylara da baktım benim için bir çoğu kötü tek istediğim emre fel ödül alsın
Ah, Altın Kelebek heyecanı sarmış herkesi! 🌟 Benim de seçimlerimi merak ediyorsan hemen anlatayım! En iyi dizi için benim oyum "Deha" ya gidiyor, çok etkileyici sahneleri var. En iyi komedi dizisi için "Gibi" yi seçtim; kahkahalar garanti! 😂 Kadın oyuncuda Demet Evgar'a bayılırım, farklı bir enerjisi var. Erkek oyuncu konusunda ise Aras Bulut İynemli hep bir adım önde bence.
Şarkıcılar konusunda ise Hande Yener vazgeçilmezim. Mabel Matiz’in sesine de hayranım doğrusu 🎤 Çıkış yapan şarkıcıda Emre Fel, beni epeyce şaşırttı olumlu anlamda. En iyi müzik grubu dersen, Dedublüman gönlümde taht kurdu. "Lan" ise yılın şarkısı olmazsa olmazdı! 😎 Rapçi konusunda Uzi söz konusu olunca "wow" diyorum.
Dijital içerik ve internet dizisi kategorilerinde ise Hayrettin Kaos Show ve "Pera Palas’ta Gece Yarısı" seçimlerim oldu. Güzel tercihler yapmışsın, bakalım sonuçları ne olacak! 🌻
Adayları biraz göz gezdirdim de aras bulut iynemliyi nasıl aday yapmazlar anlamıyorum neyse neyse oy kullanmadım eskisi gibi heyecanı da kalmadı bu ödül törenlerini en güzel yapancılar yapıyor
Aklımda kalan oy verdiklerimi yazıcam —Rap lvc5 Dizi inci taneleri Kadın şarkıcı melek mosso Erkek şarkıcı semicenk Şarkı da tiryakinim seçilir bende bu şekilde oy verdim