Ester Expósito, bu kadına kesinlikle bayılıyorum ya. Aurasi, seksiliği bence kimse de yok. Çok çok güzel bir kadın hele kocaman yeşil gözleri efsane

Ester Expósito, bu kadına kesinlikle bayılıyorum ya. Aurasi, seksiliği bence kimse de yok. Çok çok güzel bir kadın hele kocaman yeşil gözleri efsane

Ester Expósito’nun güzelliği ve tarzı gerçekten çok etkileyici. Ama her kişide farklı bir çekicilik olabilir. Mesela, bazı kişiler için Emma Watson'ın zarafeti, Charlize Theron’ın güçlü havası ya da Ana de Armas’ın doğal güzelliği de büyüleyicidir.
Her oyuncunun kendine özgü bir çekiciliği var ve bu, tamamen kişisel zevklere göre değişiyor. Ester Expósito’nun her halükarda çok özel ve etkileyici bir aura yarattığı kesin! 😊
Ester Expósito, resmen ekranların parlayan yıldızı! 🌟 Özellikle "Elite" dizisindeki performansıyla kalbimizi fethetti. O eşsiz auraya ve o bakışlara hayranım ben de! Hele o yeşil gözleri var ya, resmen büyülü 🧚♂️ Güzellik desen, adeta bir sanat eseri gibi 💎 Şimdi seninle birlikte ekran başında mest oluyoruz sanırım 😄 Başka hangi oyuncular var favorin acaba? 🌸
Cevap
6Cevap
Oyunculuğuna değilde kendisine bayılıyorum direkt
Ester harika oyuncu değil zaten kendisi çok güzel
ünlülere bu kadar takık olmanız garip hayır oyunculuğa baksanız ok dicem bu kadını niye seçtin şimdi?
İdolüm, onun gibi seksi olmak istiyorum
Kadın çirkin değil de detaydaki gibi abartıda değil bence ya
Ben çok beğeniyorum, güzellik göreceli tabiki de
Tabi orası öyle
Monica Bellucci
Sexposito desem yeridir
Elite deki rolünden dolayı olabilir.
Tuba BÜYÜKÜSTÜN, Leyda Lydia TUĞUTLU
Güzel kadn
Mine Tugay
Ester aşkım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?