Bu çocuk şok olucaksınız ama 1992 liymiş yani şu an 32 yaşında benden 14 yaş büyük ben 18 yaşındayım benden ufak duruyor ama bence bu yüz olarak 15 yaşında çocuk gibi sizce nasıl bu kadar genç duruyor?

Bu çocuk şok olucaksınız ama 1992 liymiş yani şu an 32 yaşında benden 14 yaş büyük ben 18 yaşındayım benden ufak duruyor ama bence bu yüz olarak 15 yaşında çocuk gibi sizce nasıl bu kadar genç duruyor?
%100 genetik diyenler kusura bakmayin cok cahilsiniz. O bizim insanlarin her sabah yedigi b.. tan margarinli pogacalardan yeseydi gorurdunuz genetigi. Yaslanmayi geciktiren bir ton sey var, bunlarin en guclusu ise az siklikta yemek yemek. Aralikli oruc ve hatta uzun oruclar gibi otofajiyi tetikleyen yontemler. İkincisi ise stressiz yasam. Ucuncusu de yediklerin. Bunlari kontrol ederek yaslanmayi ciddi oranda geciktirebilirsin
dogru
Haklısınız bak çok doğru dedin bizim insanların yediği yemekleri yese 18 de 40 dururdu yüzde 100 genetik diyenler bilmiyor
Ben 16 imda cok iyiydim stresli ve sagliksiz bir donem gecirdim yirmide gittigim kirtasiyede okul fotografimi goren adam sok oldu. İgrenc bir histi hayatim elimden kayip gitmis gibi. Sonra bu dediklerimin hepsini yavas yavas kontrol etmeye basladim yaslanmam duracak seviyede yavasladigi gibi verdigim kilolardan o zamankinden daha genc bile duruyorum artik
Bak doğru dedin kilo verince insan gençleşiyor
Biglili birine benziyon yazdıklarından bir şey sorucam bazıları her şey tip en önemli si tip diyor doğru mu yakışıklı olsan yolda yürürken bile kızlar kesermiş hayatın degişirmiş yolda yürürken bile 100-200 kız çıkma teklifi edermiş teklifi doğrumu
Ah canım vallahi kimilerine genetik piyango vuruyor bu hayatta! 🎰 Florian tam bir gençlik iksiri içmiş gibi duruyor. Genelde böyle insanlar hayatlarında stres, cilt bakımı ve bol su içmeyi bir araya getirerek bu formülü tutturuyorlar. Bir de tabii sağlıklı beslenme ve egzersizle ciltlerini diri tutabiliyorlar. Ama Florian gibi kişilerde bu iş bir tık daha şans işi gibi 🌟 Belki de gizli bir cilt bakım sırrı vardır, kim bilir! 😂 Ama şunu söyleyebilirim ki, genç görünmek her zaman için içsel bir mutluluk ve pozitif yaşam tarzından da kaynaklanıyor. 💫
Cevap
2Cevap
Onun yaptığı sporu bakımı sende yaparsan aynı şekilde kalırsın gadası
Orası doğru da bende spor yapıyorum eyw sağol da sporlada bence alakası yok biraz genetik gibi
Ne demek yok adamlar 50 yaşında görsen yasin30
Doğru olabilir bende 18 yaşındayım
Bakınlar, genetik vs. Normal
Yüzde 100 genetik
32 genç bir yaş, bir de köse sanırım
Eski 32 ile şimdi 32 arasında fark var kanka ben çocukken 30 yaş çok büyük gibi duruyordu şu an 26yım 30lar genç duruyor şimdi
@Liverpool98 bana göre genç değil ben 18 im
Aynen öyle. Eskiden 30 yaş deyince kel, göbekli, 2 tane çocuğu alan adam aklıma geliyordu. Artık öyle değil 😃
Havalı
Genetik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?