Evli çocuklu üni hocama aşık mı oldum?

Ben imanlı biriyim elhamdülillah. Şeytan vesevesi sanırım ama iki gündür adam çıkmıyor kafamdan. Mimikleri ses tonu yüzü gözü boyu posu cümleleri... hayranlık duyuyor da olabilirim. Hayranlık ve şeytanın oyunu bence ama yok arkadaş her an aklımda. Günaha giriyorum Allah aşkına biri bana yardım etsin. Aşığım sanıyorum beyin zaten neye inanırsan onu gerçek algılıyor. Kendi kendimi aşık ettim şeker gibi adama. Tövbe estağfurullah benden 20 30 yaş büyük. Evli çocukları var. Ama diyorum ki içimden, Allah korusun felç olsa yaşlılıktan hiçbir şey yapamaz hale gelse çirkinleşse yüzü yansa vs her şeyiyle kabulüm. İmam nikahıyla beni de eşi yapsa o bile kabulüm. Yeter ki onunla olayım. Karakterinden çok etkilendim tam hayalimdeki gibi bir adam. Çok mütevazi çok olgun kafalı. İlk bakışta normal 40 lı yaşlarda bi adam dersiniz ama tanıdıkça inceledikçe yüz hatları da aşırı yakışıklı boyu da uzun elleri çok güzel. Tabii bunların önemi kalmadı gözümde. Her haliyle severim. Aklımı kaybedeceğim. Çok arzuluyorum her şekilde. Sadece bir gece sarılarak uyusam o günden sonra ölmek isterim o kadar sevdim. Tövbe tövbe. Cebinde beş kuruş parası olmasa dilencilik yapsa yine sıkı sıkı sarılırdım ona. Estağfurullahül azim. Hasbinallahü ve nimel vekil. Çok kafam karışık. İmkanı yok zaten çünkü öyle bir adam ki öyle harika bir adam ki gözünün karısından ve çocuklarından başkasını görmeyeceğine eminim. Keşke karısı ben olsaydım. Ben bu adamdan başka kimseyi böyle isteyemem sanırım. Daha önce hiç bu kadar gözüm kör olmamıştı. Ergen ergen erkekleri tipleri için severdim. Aşk öyle değilmiş. Gerçi bu da aşk değil bence. Şeytanın oyunu ve hayranlığın en üst seviyesi. Yardım edin kardeşlerim ne olursunuz. Kınamayın rica ediyorum, ben hatamın farkındayım zaten. Yardımlarınız için buradayım. 19 yaşındayım bu arada. Onu hayal edip duruyorum. Pis hayaller de kuruyorum iyice günahlara saplandım.

Güncellemeler
1 yıl
Ya ben sorunu çözdüm aslında bakin bence durum şöyle:
Duygusal boşluk + hocaya duyulan hayranlık + şeytanın tahrikleri kışkırtmaları ve vesveseleri + mazoşistlik + rutin hayat + aşk arayışı + şeytanın oyunlarına kanmaya hazır bir nefs = örködöşlör höcömö öşök öldöm nö yöpöcöğömmm 😭😭
Kendime geleceğim!
Ben iyi ve düzgün bir insanım.
Evli çocuklu üni hocama aşık mı oldum?