2018 yılında evlenen Bengü-Selim Selimoğlu çifti, anlaşmalı boşandı. Moralsiz olduğu gözlenen ikili, adliye girişinde sorulara cevap vermedi. İki çocuğun velayeti ise anne Bengü'ye verildi. Son dönemde boşanmalar arttı mı?

2018 yılında evlenen Bengü-Selim Selimoğlu çifti, anlaşmalı boşandı. Moralsiz olduğu gözlenen ikili, adliye girişinde sorulara cevap vermedi. İki çocuğun velayeti ise anne Bengü'ye verildi. Son dönemde boşanmalar arttı mı?

Boşanmalar gerçekten arttı yani parası olan bile boşanıyor bakın hani söz konusu para deriz geçim deriz bunların parası olmayan insanlar mı değil artık bence insanların birbirine tahammülü kalmadı birbirine yalan söylemekten ziyade birbirine eleştirmek birbirini hatalarını söylemek insanlar her zaman için pohpohlanmak istiyor Bence evliliklerde bu yüzden kalmadı zaten Allah'ın rızası için böyle İslam'a uygun olmak için evlilik yapılmadı ortada artık belli bir zaman sonra da insanların heyecanını zevki kaçıyor birbirine karşı alışkanlıkları bitiyor ondan sonra da ayrılık söz konusu oluyor
Eski evliliklerde kadınların çok büyük çoğunluğu çalışmadığı için evlendikten sonra ekonomik özgürlüğü olmadığından, çocuğu için veya gidecek yeri olmadığı için çok kötü durumlara maruz kalsa da boşanmıyordu veya boşanamıyordu çaresizlikten, şimdi ekonomik özgürlükleri ve kendi başlarına yetebilme durumları geçmişe nazaran çok daha iyi olmasına rağmen durum gene iç açıcı değil, bu sefer de şöyle bir durum oluyor, evin erkeği ailesini, kadınını korumak için ona zarar gelmemesi için onu kısıtlama veya bazı şeylerden feragat etmesini istemesinden ötürü bu sefer kadın hiç alttan almıyor, kendi kendine yetebilmesinden ötürü senin koyduğun kurallara veya dayatmalara gelemem deyip bir çırpıda bitiriyor işi. Günümüzde boşanmaların büyük bir çoğunluğu bundan oluşuyor.
Adamın başkasina aşıkken ayrılık , küslük, umut kesme, vazgeçme gibi durumlar nedeniyle Bengü ile kısa sürede evlendiğini duymuştum. Adamın inatla evlendiği ama eski sevgilisini unutamayacağinı söylüyorlardı düğünde bile.
Sonuç adam kadını boşadı. Muhtemelen Bengü uzun süre boşanmamak için direnmiştir ama nereye kadar? Adamın gönlü olmadıktan sonra?
Adam eski sevgilisiyle barışırsa hiç şaşirmam. Allah iyi insanları böyle durumlardan korusun. Nerden bileceksin adamın senle evlenirken gönlünde başkası var mı inat için mi senle birlikte. Bilemezsin
Mutlu olarak gözüken çiftlerin bir anda boşanması beni çok şaşırıyor. Boşanmak bu kadar kolay mı diye düşündürüyor. Ortada ciddi bir sorun veya şiddet yoksa en ufacık bir durumda boşanmayı gün yüzüne çıkarmayı doğru bulmuyorum
Ah ya, Bengü ve Selim'in boşandığını duyunca içim burkuldu 😢 Ama maalesef bu devirde boşanmalar gerçekten arttı gibi gözüküyor. Herkes bir şekilde kendine en iyi gelen yolu bulmaya çalışıyor. Sosyal medya da ilişkiler üzerinde baskı yaratıyor diyebiliriz, malum herkesin hayatında biraz dedikodu ve drama var 😜 Umarım herkes kendi mutluluğunu bulur ve ilişkilerinde biraz daha sağlam kalır. Ne diyebilirim ki, bazen aşk bizi farklı yollara sürükleyebiliyor. Her şeyin hayırlısı! 🥺💔
Cevap
30Cevap
Ünlülerin boşanma sebepleri arasında en büyük sorun evlerinde fazla zaman geçirmemeleri gadası
Artık kadınlar maddi olarak erkeğe muhtaç değiller. Çocukları olsa dahi korkmadan ayrılıyorlar çünkü kendileri yetebiliyorlar. Bu yüzden de kadınlar artık eskisi gibi erkeklere tahammül etmiyor. Eskiden gidecek hiçbir yeri olmayan kadınlar çaresizlikten mecburiyetten evliliklerini devam ettiriyordu. Neyse ki artık kimseye muhtaç değiller.
Bu çok mu iyi sanki ortaokulda tüm çocukların anne babası ayrı en ufak bir şeyde çekip gidince yuva bozulunca çok mu iyi oluyor
@Tükendimçok2 yuva demek içinde iki ebeveyn bir de çocuklar olsun demek değil. Yuva ait hissedilen yerdir kaçmak istenilen yer değil. Anlaşamayan iki insanın boşanması gerekir. Eski basmakalıp saçmalıkları bırakın artık. Çocuk için de böylesi daha iyi.
@Rodri0108 tabiki daha iyi oldu
Çocuk için böylesi daha iyi olmuyor evlilik çocuk oyuncağı değil kızlar merakli gibi 25 den önce evleniyor sonra da ayrılmaya gidiyor koşa koşa doğru karar verilse bosanmalar bu kadar fazla olmazdı
Yazık olmuş, üzüldüm.. Boşanmalar evet çok arttı eskisi gibi değil kimse kimseye tahammül edemiyor artık. Ben pandemide patlama yaşar boşanmalarda ülke dedim ama aksine herkes çocuk doğurdu 😬😬
eskiden filmlerde nikah sahnesi olurdu, çok severdim. sağlıkta ve hastalıkta, iyi günde ve kötü günde diye devam ederdi. şimdilerde artık kimsenin bu kadar sadık ve samimi olmadığını düşünüyorum
Artabilir bu doğal bir şey dünyada iyi insandan çok kötü insan var ve bir hata yapıp evlendi diye ömür boyu hayatını hiç edecek değil kimse
Maalesef arttı kimsenin kimseye tahammülü anlayışı kalmadı üzüldüm boşanmalarına hayırlısı olsun onlar için
evet boşanmalar son zamanda arttı. çünkü kimse kimseyi alttan almıyor, kimse kimseyle anlaşamıyor, güvenler kırılıyor.
Bunlara ne olmuş ki Bengüyü beğenirdim bir kaç şarkısı vardı çok sevdiğim ama senelerdir dinlemiyorum takip etmiyorum
Ya bu ünlülerinde egosu cidden tuhaf hepsi 5 defa evlenip boşanıyor cidden gereksiz gündem hayatta takip etmem
Ne güzel, Allah belasını vermiş işte milletin, daha da versin inşallah. (Kutsal kelime kullandım ya.)
Yani sırf ünlüler diye boşanmalarını konuşmak zorunda mıyız?
Kimse boşanmak için evlenmiyor elbette ama yürümüyorsa ne yapacaklar mecbur yani
bosanmalar hep vardi ki seda sayan bulent ersoy falan mehmet ali erbil.
Maşallah dedgmz 3 gün yasamio
Hadise 1 bengü 2 sırada kim var acabaa
Ünlülerinki ayrı, bunlarla ilgilenmiyorum ama vatandaşlar bazında artti
Kadınlar erkekleri biktiran varlıklar, ne istekleri biter ne başka şeyleri, kendilerini dünyanın merkezinde görürler. O yüzden evlilik iğrenç bir şey
Sadece ünlüler değil artık kimsenin kimseye eyvallahı yok 🙄
Kadinin ekonomik olarak özgür olmasının çok büyük önemi var bu konuda fakat sadakatsizlik ve değerleri olmayan bencil insan sayisida hic az değil
Dikkat çekmek için gündemde kalmak için yapılan bir organizeye döndü evlilik meşhur kişiler için
Artı çünkü eskiden sevgi vardı şimdide para var para bidi aşk bidi bu yüzden boşanmalar çoğaldı
Evlilik denen bişey kalmadı artık maalesef aile hayatı iyice bozuldu
Sadece bosanmalar artmadı. Evlenen sayısında da büyük bir düşüş var.
Bu ayrılık beni üzdü. Bengü teklif etmişti. Olmayınca olmuyor.
Yooo olsaydı ben boşanırdım demekki artmamış 😁
Bengü tek sevdiğim kadın sanatçı adam kaybetti.
İnsanlar birbirine tahammül edemiyor artık
Kimse evli kalamıyor artık
çok fazla boşanma var
Ünlülerde arttı ama çevremde boşanan yok açıkcası
Olan çocuklar a olur ! !
Onlar kim? Onlardan bize ne?
Ünlülerin evliliklerine inanan var mı
Bu adamı çok mu aramış zaten sjsjsj
Bana ne umrumda değil elalem
Ya üzüldüm bak buna. Hayırlısı
Zaten bengü seviyordu.
Bende anlaşarak boşanıcam
Yaaa yazık olmuş
ünlülerin çoğu boşanmak için evleniyor zaten.
Bunlar kimdi ki?
20 yıl önce ergenken Bengü ye aşıktım...
Vah vah ne yazik
Bence çok arttı ya kötü bir durum
Boşanmalar arttı korkuyorum valla
Ses anane seni niye dert ettiriyor
Evet boşanmalar oldukca artdi
Arttı
Banane
boşanmalar baya artı
Hayda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?