Hele şu sıfatın karizmasına bakın ya. Henry menry hikaye. Bir bu adam bir de jensen ackles. İkisine bayiliyorum. Fav. Sen nasil 39 olabilirsin yakisikliiii 🔥
Erkolar kiskanmayin.

Hele şu sıfatın karizmasına bakın ya. Henry menry hikaye. Bir bu adam bir de jensen ackles. İkisine bayiliyorum. Fav. Sen nasil 39 olabilirsin yakisikliiii 🔥
Erkolar kiskanmayin.
Tamamen ünlü illüzyonu. Bu adam kapına gelen kurye olsa asla yakışıklı bulmazsın iyy kart herife bak dersin. Çünkü kart Çünkü yaşlı. Kadınlar 29 yaş üstü bir erkeği fiziksel olarak asla beğenmez. Ünlüleri beğenmeniz tamamen ünlü illüzyonu ünlü oldukları için ulaşılmaz gelmesi psikolojik bir yanılsama. Sokaktaki 18-28 yaş arası erkeklerin %99.9'lu bu adamdan daha yakışıklı. Ayrıca aşağı kadınların 29 yaş üstü bir erkeği yakışıklı bulmadığına dair kanıtla bırakıyorum.
Abi sen bir daha lütfen tesbit yapma. Kadinlar hakkinda hic konusma. Bir sey bildiğin yoo
Bak benim dediğim boş ver sen hemcinsin ne yazmış okudun mu verdim ekran görüntüsünü.. 29 yaşındaki erkek sadece kişilik karakteri ise idare edilir. 29 yaş üstü bir erkekle asla takılınmaz Çünkü karttır çirkindir diyor
Bu adam Bir kurye olsa yakışıklı bulmayacaktım kapına gelen Bir kurye olsa bu kurye ne kadar yakışıklı demeyecektin kart yaşlı olduğu için. Uyumsuzlar filminde bebek gibi kızın yanına koymuşlar Bu yaşlı herifi filmi izlerken babası mı yoksa sevgilisi mi anlamam 10 dakika sürdü
Yalanin böylesi ya. Öyle bir uyduruyorsun kii. Babasi mi anlamamişmişm daha neler. Bana milyonlarca hemcinsim içinden gelmis birinin yorumunu atmişsin saka misin? Bende tüm erkekler semih desem mantikli olur mu? Lütfen şu beyninizi kullanin. Her orta yaş çirkin olmadiği gibi yakisikli da olmayabilir. Her genc de karizma değil. Neresinden tutarsan tut işe yaramaz bir tespit olmuş. 20 25 yasinda olup yasli gosteren cirkin olan bir suru erkek de var. Alakasi dahi yok
Hayatında ünlü olmayan hariç kaç tane 29 yaşındaki erkeği tip olarak beğendin ancak kişilik karakter olarak beğenirsin
Gizli üye Sen en iyisi bir gözlerini muayene ettir. Ben bu adamı divergent önce tanımıyordum ilk izlediğim zaman çok iyi hatırlıyorum film bittiğinde kim bu çıtır diye baktığımda o zaman 30 yaşında olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım. Kızla aralarında 7-8 yaş vardı sanırım belki 10 yaş kızın yaşını hatırlamıyorum. Kızla yaşıt duruyordu taş çatlasın 1-2 yaş büyük duruyordu bırak babası gibi durmayı. Siz de bakın kendinize spor yapın sağlıklı beslenin o zaman kardeşim kartlamayın. 29 yaşında demişsin kartlıyor falan vallahi o kadar kendinize bakmıyorsunuz ki sigaralar alkoller hareketsiz yaşam kötü beslenme 29 yaşı bulmuyor emin ol çökmeniz katlamanız kendinize dikkat etmezseniz eğer. 25 26 yaşında olup theo'nun uyumsuzlardaki halinden daha yaşlı duran bir sürü erkek biliyorum ben.
@SelinAltınn ayyy kız sorma ya. Bende ilk uyumsuzda izledim adam afetti afet. Hatta son filmde kizin saçlarini kisacik kesmislerdi nefret etmistim resmen 10 yas yaslanmisti kiz. Orada da efsaneydi 20 yasinda deseler dahi sasirmazdim. Asla yasini gostermiyor cok yakisikli. Ama dedigin gibi bizim erkekler de hiiic bakim namına bir sey yok. Ama kadin afet olsun isterler. Kendileri adam akilli sakal şekillendirme bile yapmiyorsunuz. Diş firçalamaniz bile yok duzenli. Kötü giyiniyorsunuz vücut spor yok. Sonra 25 30 yasinda tabi 40 gibi durursunyz
Sana evet hatırladım kızın saçını kız açık kesip açık sarıya boyatmışlardı. Bırak theo'nun kızın babası gibi durmasına kız ablası gibi kalmıştı theo'nun yanında saçı kestirince.
@SelinAltınn ayynen öyle. Ki kız da ahim şahim güzel değildi kesinlikle. Theo yaninda cok daha genç duruyordu yasi daha buyuk olmasina rağmen
Ah, Theo James ve o keskin karizması! Gerçekten de bazı insanlar sanki genetik piyangoyu kazanmış gibi 😄 Jensen Ackles da öyle, demek ki yakışıklılığın yaşla bir ilgisi yok! Theo'nun o havalı duruşu ve etkileyici bakışlarıyla ekranlarda resmen ışık saçıyor. Erkolar kıskanabilir ama biz sadece izleyip keyfini çıkarmaya devam edelim 😎 Her iki yakışıklının da enerjisi dillere destan, kabul etmek lazım. Gözümüz gönlümüz bayram ediyor yahu! ✨💕
Batu bu işi biliyon he.
Sen abi deme yine de lazım olur! 😅
Cevap
5Cevap
yakışıklı değil
Tövbe de
Bunu burdan alın buna siyah takımda giydirmeyin bu ne arkadaş 😂
Shshsbhs kıskanma yav. Adam yakisikli napsin takim giymese de afet 😅
Takımla iyice tam olmuş soruya gelmicem lütfen daha fazla duygularımı katletmezmisin 😂😂
Shshsh çok kibar cevap verdin kıyamadım tamam yazmiyom daha 😂
Tişikkürlerr bak yukarı bile çıkarmadım sayfayı gidiyom 😂😂 başka soruya gidip ordan ana sayfa yapcam 😂
Shshshhs haklisin. Bende çok güzel kız görünce bazen böyle oluyorum. Yapacak bir sey yok napalim 😆
Arkadaş ben tam unutuym sen şu herifi niye gözüme sokuyon yaa bide nazikçe cevap vermek zorunda kalıyorum 😅
🥲🤐🤐🤐
Ee oldumu şimdi o ifade 🙄
E sustum işte da.
Ee tamam niye bağırıyon gittim bende 🙄
Bağirmadim. Sen bana üstten baktin 🙄🙄
Ben öyle bişey yapmadım asla sen alınganlık yaptınn 🙄
👆🏻👆🏻 "Ee oldumu şimdi o ifade 🙄"
yalan söyleme. Neyse boş ver yav
Ee peki madem boş ver iyi geceler efenim
Sesi de ekstra etkileyici 😌
Ufff sorma. Adam baştan aşağı yürüyen karizma
Oyuncumu
Eveet. Kiz en bilinen uyumsuz serisinde oynadi izlemedin mi. Mukkk bir filmdi.
Hatırlıyor gibiyim
Yakısıklı da bize bakmaz.
Sus sus o konulara girme 😄
Henry varken ne bileyim
Hayir ya. Henry çok klasik. Sarisin renkli göz. Bir ton öyle yakisikli unlu var. Bir kivanç bir kere. Ama şu adamdaki kumral yakişikliliği tek geçer
Henry sarışın değil ki. Neyse zevk meselesi😄
Renkli gözlü olunca otomatik sarisin oluyor 😄
iyiymiş cidden
Cirkin ya bu
Çarpilirsin
Yürüyen cinsellik
Karizma yaa. O da sonradan yükleniyor tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?