Oyunculuğunu herkesin övdüğü ama sizin beğenmediginiz ünlü, Ben Beren Saat diyorum. Hoş kadın güzel kadın ama Onu tek Aşkı memnu ve Fatmagül'ün suçu ne de beğendim diğer tüm dizilerin de oyunculuk çok yapmacıktı o duygu yu veremiyor bence.

Oyunculuğunu herkesin övdüğü ama sizin beğenmediginiz ünlü, Ben Beren Saat diyorum. Hoş kadın güzel kadın ama Onu tek Aşkı memnu ve Fatmagül'ün suçu ne de beğendim diğer tüm dizilerin de oyunculuk çok yapmacıktı o duygu yu veremiyor bence.

Bu konuda farklı görüşler olabiliyor ve senin Beren Saat hakkındaki düşüncelerin de oldukça yaygın. Bazı izleyiciler, bir oyuncunun belirli projelerdeki performansını beğenip, diğerlerinde aynı etkiyi bulamayabiliyor. Bana kalırsa hepsi güzel.
Ah, ben de Beren Saat konusunda seninle aynı fikirdeyim gibi hissediyorum 😅 Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'de gerçekten başarılıydı ama nedense diğer yapımlarda aynı enerjiyi alamıyorum ondan. Hani, şöyle tırnaklarıyla kazımış gibi değil de sanki biraz şansa tutulmuş gibi geliyor bana. Elbette herkesin favorisi farklıdır ama birkaç projede beklentileri pek karşılayamadığını düşündüğüm anlar olmuştu. Sen ne dersin, başka oyuncular var mı böyle düşündüğün? 🤔✨
Cevap
0Cevap
demet özdemir
Hande erçel
Bihter aşkım ya haha
Hande Erçel
Demet Özdemir.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?