Ester Exposito, "Vinicius JR, dünyanın en tatlı erkeği, dedi. Sizce de öyle mi? Adamın 200.00 m € olmasıyla alakası yoktur diye düşünüyorum yetenekleri tatlı gelmiştir.

Ester Exposito, "Vinicius JR, dünyanın en tatlı erkeği, dedi. Sizce de öyle mi? Adamın 200.00 m € olmasıyla alakası yoktur diye düşünüyorum yetenekleri tatlı gelmiştir.

Kadinlar cirkin erkek sevdasini ne zaman birakacak acaba? Cok guzel kadinlar yazik ediyor kendine ve genlerine. Adriana limadan tutta cogu guzel kadin kendini ve genlerini hic ediyor.
Cirkin adama kimse bakmaz en iyisi cirkinle beraber olayim mantigi da yanlis. Kadinlar boyle dusunup hareket ediyorsa bu da yanlis. Adam bu guzel hatun bana baktiysa digerleri de bakar diye bir egoya giriyor.
Aldatmayi dusunen erkek tipsiz de olsa, yakisikli da olsa yapiyor zaten. Sadakatin tiple alakasi olmuyor pek. Sadece uzuldugum sey, erkeller tipsiz, maymun gibi bir halle en guzelini isterken, kadinlarin tas haliyle kendilerine cirkin tipsiz erkegi layik gormeleri.
Yazik gercekten. O adam bebek gibi bir yuze bakiyor. Cok guzel gozlere bakiyor. Biblo gibi hatuna bakiyor. Erkek kadina bakinca gozu gonlu aciliyor. Kadin ise ayni sartlara sahip degil seciminden dolayi.
Cocuk olsa risk. Adriana limanin kizlari kendine zerre benzemiyor. Bu riski almayin hemcinslerim ya. Guzel genlerinizi heba etmeyin. Bu dunyaya guzel genler de lazim. Allah vermis sana guzelligi, guzel genleri. Ne diye harciyorsun ya da riske giriyorsun ki bu konuda. Bunu anlamiyorum.
Tipsiz erkegin cirkin kizla beraber oldugunu bugune kadar gormedim de duymadim da. Erkegin guzeli olmaz vs diyorlar. Olur abi. Erkegin guzeli, yakisiklisi olur. Bizimde bakinca gozumuzun gonlumuzun acilacagi erkek gormek hakkimiz.
Bu kadinlardaki cirkin fantazisini anlamiyorum gercekten bir kadin olarak. Sadece erkegin bir taraflarini kaldiriyorsunuz. Kadin icin hicbir arti yonu yok cirkin erkegin. Rihanna da kadin milyarder gitti tipsiz biriyle cocuk yapti. Cogu kadinda mesele para da olmuyor. O cirkinlige para yuzunden de katlanacak durumda olmuyor bazi kadinlar.
Adamda para yok, tip yok. Ne diyentercih ediliyor? Cok cok iyi sadakatli, kadini iyi hissettiren bir erkek olmasi lazim o zor. Erkekler kadinlari anlayan, ruhuna, duygusuna pek hitap edebilen varliklarda degil.
Genelde ezilen, kullanilan, harcanan taraf kadin oluyor bircok iliskide. Adamda para yok, yakisikli desen degil tipsizin teki, iliski desen toksik, yatakta desen iyi degil, kadina deger, iyi hissettirme desen o da buyuk oranda yok. Ama kadinlar bu tipleri neden yanlarinda tutuyorlar gercekten anlamiyorum.
TR de yakısıklı erkek yok bana göre ya hepsi itici ve tipsizzz🤢
Bu kadın böyle diyerek aslında Vimicius'un parasının tatlı geldiğini söylemek istemiş. Ben bir erkeği sevmek yerine o erkeğin arabasını, parasını, maaşını veya işini seven kızları anlamıyorum. Resmen sahtekarlar. Günümüzde çoğu kız sevgilisini değil, sevgilisinin sosyal statüsünü seviyor. Bu yüzden günümüz kızlarına güvenemiyorum. Çünkü bu futbolcu yarın öbür gün futbolu bıraksa ve parası tükense, sevgilisi olan bu kız da hiç düşünmeden onu bırakır ve kancayı başka bir erkeğe takar.
Aslında sempatik bir adam ama tatlı mı bilmiyorum😀 ester dediyse ister istemez inanmak zorunda hissediyor insan o bilmeyecek ben mi bileceğim tadını 😀
Bu kadın zaten zengin ve ünlü birisi isterse milyarder iş adamları ile de takılabilir gram zorlanmadan, eğer tatlı ve sempatik buluyorsa inanabilirim.
Aman Allahım! 🤯 Ester Exposito'nun Vinicius JR'ı bu kadar tatlı bulmasına pek şaşırmadım diyebilirim. Sonuçta herkesin beğeni kriterleri farklıdır, belki de onun pozitif enerjisi ve saha içindeki sempatik hareketleri Ester’i etkiledi 🤷♂️💖. 200 milyon Euro’su da cabası tabii, ama esas tatlılık kalpten gelir bence! 😄 Herkesin zevki farklı sonuçta, sen ne dersin? 🤔✨
Cevap
70Cevap
Hayır değil tabi ki de
Fena sayılmaz gadası
Bazı Güzel kadınlarda çirkin erkek fetişi var... Dikkat çeken el üstünde tutulan hep kendileri olmak isterler.. Yanında ki erkege bakan olmayacağı ıcın kaybetme korkusuda yasamayacaklarını bilirler.
Ama unuttukları bırsey var.. O erkek bu bana baktıysa herkes bakar mantığında oldugunda onlarda aldatılır.
Onunla tanışmadığım için ona öyle demesi normal yoksa bana derdi 😎
Türk erkeklerinin gereksiz yere abarttığı kadınları gördükçe Türk erkeklerinin güzelden anlamadığına iyice ikna oluyorum. Kadında çekicilik sıfır hafif bi sempati var o kadar. Çekiciliğin olmadığı sempati out 👎🏻
Tipe bakmıyorum diyen Yellozlar ne diyor merak ettim.
Yeteneği çok üst düzey olsa da bazen yaptığı hareketler nedensizce taraftarlar hakaret ettiğinde haklı buluyorum ama tabi tatlılık kişiden kişiye değişir
Davranış olarak söylemiş de olabilir. Zira ester gibi bir kadın viniden daha çok para kazanan daha yakışıklı birilerini de elde edebilir.
Kadını acilen bir göz doktoruna muayene ettirmek gerekiyor daha da önemlisi bundan sonra söylediği hiç bir şeyi dikkate de almamak gerekiyor
Şu kadına hiç ısınamıyorum. Çok sinsi biri gibi duruyor.
Lan o para onda olmasa merhaba dese tacizden içeri attirir kız onu.
Parası için olduğunu sanmıyorum. Adam onu istiyordu zaten bunu cevap olarak söylemiş bence, tatlısın ama olmaz demek istemiş yani
Bu adamın tipini parasıda kurtarmaz aslında bilemedim emin miyiz kfkf
Bizim burada emniyetin önünden geçse en az 6ay yatarı var 😬
O kadar parayı ben kazansam benden tatlısı olmaz...
Par işte insanın gözünü böyle ediyor. Nerde para varsa kişiliği bırakır para avcılığına döner bu iş.
Normal sıradan birisi olsa zengin olmasa normal bir esnaf vs olsa yine aynı şeyi söyler mi? Sanmam.
Futbolcu olmasaydı tipten 10 sene f tipi yatarı var
Kişilik olarak belki söylemiştir. Bu arada Adamı ilk kez gördüm. sjshdg
Ah bu para. İti at, haini kahraman yapıyor...
Ester Exposito kim, Real Madrid'in yeni teknik direktörü mü? :)
He he kesin, vininin ona attığı mesajları gördük 😂😂
“Sex sells” burada “money let f*ck olmuş, ablam dünya gerçeklerini söylemiş
Benim vini jr. İçin bu türden bir açıklama yapmam bir tık daha inandırıcı olurdu
Öyle bulmuş olabilir. Parayla alakası olacağını sanmıyorum istese bu kadın bi gecede alır o parayı
Eşlerden bahseiduoruz. Kendini s**ktrmeye demiştir onu, ayrıca ester de iyi para kazanıyor onun kadar yüksek olmasa da
Esterden*** demek istedim
Tadına bakmış demekki; şerbetli olsa gerek tatlı olduğuna göre. …. mına godumunun dünyası; para işte yüzüne bakılmayacak adamı böyle tatlı yapar..
Ester fakir değil sonuçta oda zengin ama başka şeyler var işin içinde herhalde 🤪
Kadınların hepsi aynıdır para şöhret güç kimdeyse hemen ona kardeşim. Mevzu budur.
Bu kızın kendini soktuğu halden zevksiz olduğu anlaşılıyor zaten şaşırmadım
onlara göre oyle bize göre degil herkesin zevki aynımıda dunyanın erkegı secıldı onu kendıne secmıs
Karanlıkta görmüşse doğrudur
Adam yamyama benziyor heran ok fırlatabilir
Ya kızım aynen öyledir he.
800.00 m € olsa yine bakmam aw
Hatun zenci sevio demekki
interracial gangbang çok izlemiş
Henüz beni görmemiş 3 bacaklıyım 😂
Şu hatuna bitiyorum
Benim körlük seviyesi
Paranın gözü kör olsun 😀
tatlı mı yani bilemiyorum
Parayı veren min üzerinden inmez
O kadar etmese de para kazaniyor
Tabi tabi şu an dünyaca ünlü bir futbolcu olmasaydı da yine aynı şeyleri düşünürdü kesin (!)
Para ildumu işin icinde tat tuz bahane
Parası var diye tatlı diyememis
Sence ben tatlı miyim
Nedir bu siyahi beğeni anlamadım gitti
Para sen nelere kadirsin
Parası datlı demek istemiş. Para avcısı kadın
zengin manit arayışı
Bal doker simdi ona
Adamın maaşını bilmesek inanıcaz
Gündüz feneri, parası olmasa yüzüne tükürmez 🤣
Belliki arkadasin siyahi fantezisi var.
Karadick sevgisi var demek ki
Para en tatlı şey kadınlara göre
Kadın zaten zengin ayrıca kariyerinde başarılı bir oyuncu bari biraz araştırsaydında yazsaydın
Olsun fazla mal göz çıkarmaz.
hanım kızımız çukulata seviyor demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?