Sosyal medyada paylaşılan 'kanlı çarşaf' kutlaması izleyenleri şakına çevirdi.

Özel bir mekanda müzikler ve eğlence eşliğinde kutlamanın yapıldığı o anlar izleyenleri şoke etti.
Siz buna ne diyorsunuz?
Sosyal medyada paylaşılan 'kanlı çarşaf' kutlaması izleyenleri şakına çevirdi.

Özel bir mekanda müzikler ve eğlence eşliğinde kutlamanın yapıldığı o anlar izleyenleri şoke etti.
Siz buna ne diyorsunuz?
Her topluluğun kendince örf ve adetleri vardır saygı duymak gerekiyor, bu insanlar toplanıp bunu gerçekleştiriyorsa ve karşı çıkılmıyorsa demek ki bu o toplulukta normal karşılanıyor. Bana abartı ve iğrenç geliyor ama insanları da yargılamamak gerekiyor.
Bu tür etkinlikler genellikle dikkat çekici ve tartışmalı olabiliyor. Bazı insanlar, gelenek ve kültür çerçevesinde anlam bulduğunu düşünebilirken, diğerleri bunu rahatsız edici bulabilir. Kutlama biçimleri ve içerikleri, kişisel ve toplumsal değerlerle yakından ilişkili. Herkesin bu tür durumlara bakış açısı farklı olabilir. Ancak bana göre berbat bir durum.
Oğullarının şeyinin kalkmasına mı sevindiler, kızlarının ellenmemesine mi, ne kadar iğrençlik bu. Artık şaşırmayı bıraktık olanlara midem bulanıyor, utanıyorum.
Bizi anca kıyamet paklar, kopsa anca öyle temizleniriz
Cevap
6Cevap
cahilliktir
net kesinlikle
Hayvanlık, adilik, ş*r*fsizlik. İğrenç ve tiksindirici. Bunlara insan bile denmez. Hayvan sürüsü resmen.
2024 bitecek ve hala böyle şeyler var... gerçekten gelişemiyoruz
Bu kadar iğrençleşmeyin yaa bu kadar olmaz yani diyorum
Kesinlikle katılıyorum. Saçmalık
İğrençler ya. Nasıl bir pislik insanlar bunlar. Zihniyetinizi... Takipçi kasmak için bile olsa bunlar tam f...
Bu romanlar ülkenin yüz karasıdır, ülkede ki en büyük sorun aslında bunlar. Romanların üremesini durdur ülke 10 sene içinde refaha kavuşur
Fotoğraftakilere bakınca çok da şaşırmamak lazım. İlkel kabileden fırlamış gibi halleri var.
Adet değil bu aşağılama.
Məmnun olması aşağılanmadığı anlamına gelmiyor.
Cahillik diz boyu iğrenç ya
eskiden vardı zaten sürdürüyor lar
Çağ dışı. Kadını aşağılayan durum
Kan gelirse bakire kan gelmezse bakire değil böyle bir anlayış bekaret raporu aldıran bile varmış
var var biliyorum bende 1 tane
Zihniyeti bozuk bunlarin
Çok ayıp bir şey
Rezillk
rezalet bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?