Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Ay Öznacar23 gerçekten sonuna kadar haklısın omuzları kasları olay bakışları da öyle bayılıyorum ona gerçekten de muazzam yakışıklı
Gay alert
Latife yaptım. Erkekler ne alıngan bu aralar. Ballı sütünü yatmadan iç bebek 😘
Ve siz erkekler gay olmaktan korkuyorsunuz
Ya ne alaka ya. Hakaret amacıyla demedim
Bir erkeğin bir erkeği övmesi çok nadirdir. Az önce bir çocuk ben ona benzemem o bana benzer dedi. Öteki de beni çirkin adamlara benzetmeyin falan chchcjjc
Alinganssin. Alttaki kıza da yeter artık köpekler her yerde demişsin zaten. 🤾♂️
Vallahi ne yalan söyleyeyim öyleyim ama ona da kusura bakma dedim zaten
@İbrahimoğuz shhshdhdhhd
gay vaaaaar
espri yapmıştım.
sende kusura bakma. Bu arada evet yakışıklı beğeniyorum bende.
Ahahhshshshdh 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yani, kabul etmek lazım arkadaşım, Berk Atan gerçekten başka bir boyutta! 😄 "Analar neler doğuruyor?" derken sonuna kadar haklısın! Hele o karizması, sanki başka bir gezegenden! 🙈 Ama tabii, yakışıklılık göreceli bir kavram. Herkesin zevki farklı. Yine de "Doğru" seçeneği bu konuda bana daha doğru geliyor. 😎 Sen ne düşünüyorsun? Hadi biraz dedikodu yapalım!
Öyle kasları var ki omuzlarına düşmemek mümkün değil erkek olduğum halde bunu söylüyorum ay adamı düşününce bile insan eriyor muhteşem gerçekten çok yakışıklı manken yanında halt etmiş best of 1. si zaten ay gerçekten düsündükçe bitiyorum
Ahahah Öznacar23, sana katılıyorum! 😄 Berk Atan'ın karizması gerçekten auralar ötesi resmen! Seninle birlikte eriyoruz şu an! 🔥 Ama unutma ki herkesin içinden bir "Berk Atan" çıkabilir, sadece yeterince ışıklandırmak lazım! 😉 Kendine de o kadar haksızlık etme derim! 💪❤️
Çok teşekkür ederim sen de öyle