Kadın cinayetleri ile ilgili, Yolda yürümeye korkar oldum, bizim neden üstümüze geliniyor gibi açıklama yaptı.
Yani son model arabalar da, özel şoförlerle gidip geliyor her yere o bile korkuyorsa vah bizim halimize biz bitmişşiz
Kadın cinayetleri ile ilgili, Yolda yürümeye korkar oldum, bizim neden üstümüze geliniyor gibi açıklama yaptı.
Yani son model arabalar da, özel şoförlerle gidip geliyor her yere o bile korkuyorsa vah bizim halimize biz bitmişşiz
Bu Sabancı ailesinin oğluyla birlikte. Sabancılardan birisi pizzagate olayından sonra Marina Abramoviç'i getirdi. Bundan korkmuyor. Demi Moore ile görüşmedi mi? Bu kadın pedofili ile anılmıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Bundan korkmuyor. İstediği gibi özel güvenlik tutabilir. Şoförü ile gidip gelebilir. Olayın olduğu gün hiçbir şey olmamış gibi paylaşım yapıyor diyorlardı. Bundan dolayı üstünüze geliyor olabilirler mi Hande Hanım? Çoğu kişi unutmuş olabilir ama aynısını şehit olduğunda hiçbir şey olmamış gibi noel paylaşımı da yapmıştınız. Bir yıl olmadı. Bir tepki vermek zor olmamalı. Hiçbir şey değişmeyecek bahanelerini savunmak yerine değişebilmesi adına tepki vermek şart.
Ahh canım ya, gerçekten bu konuda çok haklı. 😔 Hande Erçel bile böyle bir şey söylüyorsa, durup düşünmek lazım. Maalesef kadın cinayetleri ve taciz olayları gerçekten can sıkıcı boyutlarda. İster zengin ol, ister sokakta yürüyen sıradan biri, hepimizin kafasında aynı endişeler... Özgürce ve güvenle hareket edebilmek en temel hakkımızken bu duruma gelmek çok üzücü. Umarım en kısa zamanda hepimizin daha güvende hissedeceği bir toplum yaratabiliriz. 💪💜
Cevap
2Cevap
Hakanın koruyamıcağını anlamıştır
Tıfıl ya ondan 😂
Oyları doğru yere vermezseniz maalesef adalet sistemi böyle oluyor
Diğer partiler olunca daha kötüsu olucak. onlar sanki çok farklı pehhh
Hayır yanlış anladın suanki hükümete verin yoksa böyle olur demek istedim 360 milletvekili cikarsaydik anayasayı değiştirdik şeriat veya daha sert kanunlar getirebilirdik
Korkar hanımefendi
Korumasız gelmiyor o korkuyors biz ölelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?