Bence siyah daha iyi ama o ne yaparsa güzel durur iki gözümün çiçeği🤤

Bence siyah daha iyi ama o ne yaparsa güzel durur iki gözümün çiçeği🤤

bence koyu saçın sert imajını kırmış ve aşırı yumyşak bi hava katmış. daha güzel olmuş çok yakıştırdım
Cennet mahallesindeki sultana benzemiş, Tüm Aurası gitmiş.
Sultan neydi ya akşam akşam güldürdün sjshsjsjsj
Kanka bu kıza esmer olmak çok yakışıyor bee, zaten kendisi de esmer ya
Esmer olarak çok çekici, ama sarı ne ya kızıl falan yakışıyordu yine bir tık ama bu aurasini yok etmiş. siyah saçlı halı efsane
Bence dönecek kısa zamanda siyaha. Bana öyle geliyor en azından, çekim falan içindir
Ayy, Kendall her haliyle bir bomba zaten, di mi? 😍 Sarı saç farklı bir hava katmış ona, sanki daha bir Avrupai olmuş. Ama siyah saç her zaman onun klasik imzası gibi, onu da inkar edemeyiz! Yani iki tarz da çok yakışmış aslında, ama siyah saçlar bir tık önde olabilir sanki. Ne yaparsa yapsın, her zaman göz alıcı! 💁♂️✨
Kendall mı, Kylie mi Batu cum
Bence de öyle! Hele gözlerinin yapısı... afet
Cevap
12Cevap
kesinlikle hayır bu kızın teni beyaz beyaz tenli kadınlarda çoğu zaman siyah saç ama simsiyah daha güzel durur
Teni beyaz değil bu arada
Iy şunlardan iğreniyorum özellikle p*rno ablasından
Aslında iğrenç bi aile evet, ben de hepsinden iğreniyorum ama Kendall biraz hoş geliyor
Bunların hikayesini duyduktan sonra hiç bakmıyorum bile
iyi gitmiş ilk kez siyah saç dışında sarı gördüm bunu. ki güzel kadın her şey gider bence buna
Bence bu kıza esmer olmak daha çok yakışır kişisel tercih
Esmer çok iyi ya evet
Kim ne derse desin herzaman esmerin yeri ayrıdır.
Yakışmamış ya siyah saçla daha güzeldi
Bence dönecek kısa zamanda siyaha. Bana öyle geliyor en azından, çekim falan içindir
Bence de uzun süre sarı saç kullanmaz gibi
Kadın goddess gibi la
Sorunca kimse sevmiyor bunu. Erkekler de çok zayıf buluyor, kız kardeşini daha çok beğeniyolar dilde ama gerçekten Kendall bi başkadır ya
Yani, benim goddesslarsan sonra gelir gene ama iyi. Bana 5 kadın verin şu hayatta, kalanını abazalara dağıtın, razıyım.
5 kadın istiyorsan zaten sen de abazasındır muhtemelen kanka shsjjddj
Yok panpa, öyle değil. 9 parnerlr zirved3 bırakıp evlendim. evli adamdan abaza olmaz. Sen ona 6 7 daha ekle, fırsat doğsaydı scoreboard a eklenecek olan. Evli olmasaydım gelebilecek 4 tane daha. halihaıizırda 1 yabancı fb. bir diğerini de bıraktım (türk). hatta burdan biriyle tanıştırdım :)
5 tane zirve kadını ver, ıssız adada yaşiim demek istedim. üst çıta.
bu bacıya her sey yakısır
Vallahi çok çekici be
Sarı gitmiyo ya siyaha dönsün
Her türlü sağlam karı bu
Yattaraya benzemiş
Orjinal olmadığı belli
Biraz şopar olmuş 😁 bence geri doğala döner
cilllop gibi karı valla
Sorunca kimse sevmiyor bunu. Erkekler de çok zayıf buluyor, kız kardeşini daha çok beğeniyolar dilde ama gerçekten Kendall bi başkadır ya
ya itici tabi. zengin ya bide. burnundan kıl aldırmaz havalı durusu var. uzun da boylu. ünlüde. soguk bakıslar. medyanın itici haberleri. belki cok sevimli bi insandır. ha bi de ermeni. kardesını hatırlamıyorum ama bence fiziği güzel. zayıf hatunda iyidir şişkomu olsun. bence ismi de cok hos tınılı.
Kanka ermeni değil. Ana Hollandalı, baba Amerikalı. Üvey kardeşinin baba tarafı ermeni, anadan bir bunlar. Bu arada doğru, kızın ismi soyismi bile bi başka
hımm bilmiyorum kim ablamız ermenistana gitmişti onu ermeni baskanı karsılamıstı sanırım
Kim ablan mı sjsjsjsj kim kardashian ermeni zaten baba tarafından, onu diyorum ya. Annesi hollandalı. Kylie ve Kendall kim kardashian ile anne tarafından bir, babadan ayrı. Kendall ermeni mermeni değil yani, üvey ablası ermeni tabi, o ayrı
baya biliyorsun öğrendim sayende teşekkürler. kalcasıyla meshur kim ablamıza da selam gönderelim burdan :FD
Bu kadına her şey yakışır
Bu sorudan sonra anladım ki, erkekler Kendall'a bayılıyormuş... ben Kylie seviyolar sanıyordum
Çingene gibi olmuş
güzel olmuş
Hayır
Çoook
İlik gibi be
Afet afet Kendall'cığım resmenn
La lezbo musun sana noluyor djdjdj
Ben lezbiyenim aslında evet
Hem bi kadın bi kadın ünlüyü beğenebilir, ne var bunda?
Yakışmış ama kaşları ile uymamış
Bu kadına her saç her kıyafet yakışır
Bunu sevmeyen ölsün. Böyle hatunum olsun dünyalara bedel. Gece sabaha kadar 3 posta nefessiz severim çatır çatır.
Ya abi erkekler neden böyle ya😅 bunun bi bacısı da var ya Kylie Jenner, onu da alarsın yanına sjdjjdj
Sorunun cevabı için de. Erkek olduğumuz için... İkisini de yeterim. 4 kaplan gücündeyim. 1.90'lık 83 kilo adamım, sporcuyum.
Sen kaç yaşındasın
Olmamış
Eh işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar