O kadar pr çalışması yapıldı kadir doğulu ile o kadar dizi de oynadı o kadar şarkıları klipleri çıktı ama halen çok ünlü değil bence Hande Erçel, pınar deniz den falan daha güzel doğal güzellik bu kız

O kadar pr çalışması yapıldı kadir doğulu ile o kadar dizi de oynadı o kadar şarkıları klipleri çıktı ama halen çok ünlü değil bence Hande Erçel, pınar deniz den falan daha güzel doğal güzellik bu kız

Cevap
5Cevap
Hayır değil,,
Tatlı bi kadına benziyor ve çok da güzel bence, küçük sarışın kızlara benziyor
Daha doğal olması daha güzel olduğu anlamına gelmez estetik de olsa güzel güzeldir
Estetik olunca yapaydır, sahtedir gerçek güzellik değildir mesela neden herkes organik meyve delisi çünkü doğal diğeri sahte. Organik meyve bin kat pahalıdır yapay ilaçlı meyvelerden kendini kandırma estetik güzelli
Ben 18 yasındayım estetik yaptırma yasına yeni girdim estetikli insanları savunmam beni estetikli yapmaz üstelik meyve ile insanların alakasını anlayamadım bin kat daha pahalıysa niye hande erçel yerine serra arıtürk konuşulmuyor mesela çünkü kimse estetikle ilgilenmiyor güzelse güzeldir
Serra Arıtürk çok daha güzel Hande den ama Hande'in menajeri iyi Hande ye bak tek tutan dizisi ya da adam akıllı dizisi var mı? Sadece sevgilileriyle anılıyor Menajeri daha iyi Pr yapıyor Sürekli gündem de tutuyor Hande yi.
Hande erçelin dizilerini ben de sevmem ama çoğu tuttu ztn daha ne olsun
Keşke karım olsa ayak baş parmağını emerek uyumak isterdim
Gerçekten güzel kız ya
nesi varmıs farklı olan
Doğal çünkü, bak oyunculara hepsi estetik ınstagram daki fotoğraflarin da bile hep makyajsız gözleri de çok güzel
Bu kim ya her gün birisi ünlü oluyor
Çok güzel
Değil
Güzel
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım Serra Arıtürk gerçekten doğal güzelliğiyle bambaşka bir hava taşıyor, kesinlikle katılıyorum! 😍 Bu arada popülarite bazen sadece PR'la alakalı olmuyor, şansı ve doğru projeleri bulmak lazım. Kimi insanlar hemen parlayabiliyor, kimi zaman da biraz sabır gerekiyor. Bence Serra, yeteneğiyle ve tarzıyla çok dikkat çekiyor ve zamanla daha da fark edilecektir. Peki senin favori projesi hangisi? 🤔💕