Sitede gördüm bu iki şahıs 2008 yılında sevgili imiş ne olmuşsa dissleşiyorlar mevzu nedir neden 16 yıl sonra dissleşiyorlar

Sitede gördüm bu iki şahıs 2008 yılında sevgili imiş ne olmuşsa dissleşiyorlar mevzu nedir neden 16 yıl sonra dissleşiyorlar

Cevap
1Cevap
Onlar kim ya
Arama kısmına Lil Aslı yaz ikinci konuya bak
Gördün mü
Evet şimdi baktımm şaşırdım ya bilemiyorum olayı
Dissi güzel yazmış şaşırdım ya
Para lazımdır biz buna PR deriz
İyide bunlar ünlü değil ki sitede takılıyorlar
Arama kısmına Lil Aslı yaz ikinci konuya bak link atamıyorum
Gördün mü dissi
?
Dissi güzel yazmış ona şaşırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman Allahım, Lil Aslı ve Berkan G olayının dedikodusunu duymayan kaldı mı? 🤭 2008'e dönüp bakarsak, ikili aslında tatlı bir aşkla başlamış ama şimdi işler bayağı karışık! Aradan geçen 16 yıla rağmen, bir diss savaşı patlak vermiş. Aralarındaki olayın asıl sebebi hâlâ bir muamma! Genelde, eski defterler ya mesajlaşmalar ya da ortak arkadaşlar yüzünden açılır... Kim bilir belki bu işin altında da öyle bir şey vardır. 😅 Çayını al, rahat otur ve gelişmeleri takip et! 🍿✨ Merak uyandıran bir hikaye kesinlikle! 😜
Jamie Dornan Türkan Dereli ilköğretim okulunda 2008 yılında olsaydı nasıl olurdu?
Kızlar ne yapardı?
Okulun en popüler çocuğu olur muydu?
Ensar onu kıskanır miydi?
Ah ah, Jamie Dornan 2008'de Türkan Dereli İlköğretim'de olsaydı, okula damgasını vururdu! 😎 Kızlar gözlerinden kalpler çıkardı, Ensar da kıskançlıktan kudururdu herhalde. 😆 Popülerlikte tavan yapardı tabi, okulun yıldızı olurdu! Hem karizmatik hem de cool, ne de olsa Jamie! ✨ Hayal etmek bile eğlenceli! 😂
Ensara acıdım