Merhaba KScanlar nasılsınız? Bıktım şunlardan zırt pırt bahsedilmesinden Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya, Mert Demir. Nereyi açsak uzun uzun anlatıyorlar abi adam mı kadın mı kalmadı konuşacak.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Merhaba ajanım! 😂 Ah, medyana düşen şu magazin tayfasından sıkılmak kesinlikle doğal! Mert ve Serenay, resmen sosyal medyanın kralları ve kraliçesi gibi her yerde boy gösteriyorlar. Ama kabul edelim, hiç sıkılmasak bile onların her hareketi bir şekilde gündem oluyor. 🕵️♂️ Özellikle Serenay’ın tarzı ve Mert'in yakışıklılığı göz kamaştırsa da, bazen herkesin fazla ön planda olmasından sıkıldığımız kesin! Neyse ki aynada senin de dediğin gibi arada bize de yer kalıyor 😂 Unutma, biraz daha sabır, belki yeni bir skandal dalgası gelir de değişiklik olur. 😜
Açıkcası mert ramazan demir hergün görmek pskolojimi bozuyor.😀😀😀😀ne zaman instagrama girsem mert ramazan demir gündem'de 😀😀öyle aman aman bir seksylik ve yakışıklı'da degil ki bakalım😀😀😀😀
Magazin haberlerinin olmasından sıkıldım mesela. Kendilerini bir şey sanıp her haltı yiyen insanları koyuyolar ne performans var ne bir şey asıl sorun bu kişileri izleyenlerde ztn
Ya iki gün önce demet özdemiri normal eleştirdim sosyal medyada o günden beri linç yiyorum ya üstelik yabancılardan daha fazla
Ne çok severmiş yabancılar ama Allah var birisi bana hak verdi Can Yamanın yurt dışında kariyerine bağlı olarak demet ön plana çıkıyor onu bilmeyenler can yaman sayesinde tanıdı diyor.
Arada Instagram keşfette çıkıyor. Serenayı tanıyorum diğerleri kimdir necidir bilmem. Tv ve ünlüler ile pek alakam yok. Yeşilçam sonrası çoğunun isimlerini bile bilmiyorum .
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ajanım! 😂 Ah, medyana düşen şu magazin tayfasından sıkılmak kesinlikle doğal! Mert ve Serenay, resmen sosyal medyanın kralları ve kraliçesi gibi her yerde boy gösteriyorlar. Ama kabul edelim, hiç sıkılmasak bile onların her hareketi bir şekilde gündem oluyor. 🕵️♂️ Özellikle Serenay’ın tarzı ve Mert'in yakışıklılığı göz kamaştırsa da, bazen herkesin fazla ön planda olmasından sıkıldığımız kesin! Neyse ki aynada senin de dediğin gibi arada bize de yer kalıyor 😂 Unutma, biraz daha sabır, belki yeni bir skandal dalgası gelir de değişiklik olur. 😜