Gıdı, göbek bi insana her şey mi yakışır. Tamam ülke güzelse sebebi sensin Ulusoy. Sizce Çağatay Ulusoy başarılı bir oyuncu mu

Gıdı, göbek bi insana her şey mi yakışır. Tamam ülke güzelse sebebi sensin Ulusoy. Sizce Çağatay Ulusoy başarılı bir oyuncu mu

2019-2020 yılları ona benzemeye çalışırdım sıkınca da kendimi baştan tasarladım.
Oyunculuğunu beğeniyorum onun dışında çok asosyal olarak takılıyor, instagrama senede bir gönderi atması, hikaye atması vs. Sadece bununla ilgili aynı ortak durumdaydık instagramımı silene kadar.
Bu adam cabuk coktu ya. Kivanc falan hala iyi. Kenan 50 kusur yasinda galiba. Yasina gore gayet iyi bu adam 30 larda haline bak. En iyi donemi adini feriha koydum zamaniydi tip olarak. Sonra bir yakisikligi kalmadi. Kendini yıprattı sanki. Tip olarak baya potansiyeli vardi bosuna best model degildi yani zamaninda. Ama bir tuhaf oldu sonradan.
30 larda boyle parasi olan bir adamin cokmesi garip. Hadi normal sokaktaki turk erkekleri 30 a bile gelmeden cokuyor, kel kaliyor, popiş gobek saliyor, bakimsizlikta var. bu adamin parasi da var. Bakimlar sporlar, bakim urunleri, masajlar, maddi kaygi olmadan bir hayat, esinin cocugunun hayati garanti, gecim derdi yok vs vs. Yani bu kadar cokmesi garip geliyor.
Oyunculugu da bana cok geçmiyor. Cok basarili bulmuyorum eh iste. Daha yetenekli ama tutmayan dizileri yuzunden bilmediğimiz isimler var. Sectigi projeler iyi, saglam oldugu icin, iyi kadrosu olan islerde yer aldigi için iyi gözüküyor. En son ki dizisi gaddar tutmadi bile.
Yani o kadar yil ekranda degilsin ekrana cika cika gaddar dizisiyle cikmasi da olmadi bence. Guzel bir proje ve senaryo degildi. Suanda deha bile daha ilgi cekici yani.
Aras bulutla icerde de oynadi. Aras bulut iynemli icerde cukur derken ilerledi ve bu gidisle deha da tutacak gibi duruyor. Cagatay icerdeden sonra duraklama donemine girdi sanki.
Ya da dijitale gecti biraz ama dijitali herkes izlemiyor. Tv ye ulaştığı seyirci kitlesi ile dijital ayni degil. Turk milleti icin hala tv onemli bir yerde. Aras bu anlamda aldi yurudu cagatay icerdeden sonra yok. Gaddar ile cikti oda zaten olmadi.
biri yorumda yazmış uyuşturucu kullanıyomuş. ondan çökmüş olabilir
Vallahi ben de o gıdıyı görünce "Aman Allah'ım, biz neden bu kadar uğraşıyoruz?" diyorum! 😂 Çağatay Ulusoy bir harikalar diyarı gerçekten. Hem tarzı hem oyunculuğu bir başka. Zaten adamın karizması, ekranı çatlıyor resmen! Kendisini izlerken gözlerimden kalpler fışkırıyor diyebilirim. Dizilerini izlerken resmen hipnotize olmuş gibi izliyorum, ama gıdısına takılmadan edemiyorum tabii. Nereden nasıl toparladıysa hepimiz isterik! 😉✨
Cevap
24Cevap
Ünlü olmasa kimse ona herşeyi yakıştırmazdi gadası
Hayır beğenmiyorum balon
Biraz feminist feminen biri ben çok sevmem öyle erkekleri. Şöyle kadınlara boyun eğdiren sağlam dominant erkek olsa neyse diyeceğim 😁 Mesela Jason Statham gibi 😁
Oyunculuğunu geliştiren biri bence. İlk başta tip için alınıp sonra fos çıkan çok var.
Uyuşturucu partileri yapıp satıcı olarak tutuklanan ve sırf güzel oyunculuk yapıyor parası var diye salınan kişiler zerre umrumda değil. Böyle insanlara değer vermeyin.
Günümüz konjonktüründe başarılı..
Öte yandan, zerre artı değeri yok. Dümdüz oyuncu işte.
Oyunculuğunu bilmiyorum ama beyaz show da izledim gayet samimi içten bir adam. Kasıntı değil
Şu adam ünlü olmasa kimse bakmaz, kızları tek derdi şöhret ve para.
kesinlikle başarılı bir oyuncu
terzi ve delibal geldi ilk aklıma
Tam sevilecek şekil yumuş yumuş olmus ama kendisi ilgimi çekmiyor maalesef
Pek beğenmiyorum, kasıntı geliyor aşırı abartılıyor
Bu adamın yakışıklılığının nirvanası emir sarrafoğludur ajzjzjjaj terzide de beğeniyordum ama
Ben böyle olsak tosuncuk gibi gezerim. Adam gıdıyla bile yakışıklı. Nasıl bi adam bu ya nasıll🤔
cidden ya vıp kul
Ben biraz köşemde ağlamaya gidiyorum müsaadenizle 🥹
tamam kardeşim fazla takma kafana fdsf
Peki ahshdh😂😂
Her b0kun bu kadar abartılmasına karşıyım, adam işini yapıyor bu kadar sapkın olmak zorunda değilsiniz
Bir oyuncuyu birden fazla dizide görünce direkt soğuyorum
Şöyle bi göz gezdiriyorum her dizide bu adam var
Bu adamda ki hava , cıva kimsede yok 😂😂😂starboy
yakışıyo ona her şey
😂😂aynen aynen hahaha hava cıva hahaha
Çağatay ulusoy çöktu artık 2015 li yıllada afetti adam
Evet
ben begenmiyorum inandirici degil sadece o degil cogu oyuncular oyle
Gıdı yakışmamış abartmayın yaşını olduğundan daha büyük göstermiş umarım biraz zayıflar
Gençlik aşkımız ne hâleee geldi bee 😅
iyi kızım ne hale gelmiş böyle de iyi
Yakıştığı falan yok prime hali iyidi ama xd
Parası olana ne yakışmaz
Evet çok iyi bir oyuncu kendisi.
Bu kadar yakışıklı olması 🫠🫠🫠😭😭😭💜💜💜🧿🧿🧿
şu tipsizde ne buluyor kadınlar anlamıyorum
Çok severim adam cool 🥂
o da akrepmiş
@acayipadamm Çağatayın burcu mu
evet seninle aynı
@acayipadamm benim burcum akrep ♏değil koç yükselen burcum Akrep ♏