Limerence yaşadığınız birine şans verilir mi?

Limerence yani platonik olarak aşık olduğunuz biri de sizden hoşlandığını söyledi diyelim, şans verilir mi? Kısa süreli bir hoslantidan bahsetmiyorum. Yani birinden hoşlanırsin, o da bir süre sonra seni farkeder, hoşlanır ve ilişkiye döner. O arada geçen süre limerence sayılmıyor. Seni fark etmez ya da farkeder ama hoslanmazsa hemen başkalarına yönelmiş olabilirsin. Bu limerence değil. Bahsettiğim 1-2 yıl uzun süre platonik olduğunuz kişiye şans verilmeli mi?

Güncellemeler
1 yıl
Limerence yaşadığım o erkeğe şans vermemeye karar verdim arkadaşlar. Sebebi çok açık çünkü, benim babam gece çalışıyordu ve gündüz uyuyordu. Fazla etkileşimim yoktu babamla. Ve şimdi böyle bir erkeğe çekilme sebebim, onun beni sevdiğine dair kanıtlar bulmaya çalışmam bu yüzden. Ne kadar çok aramızda güçlü kimya ve aşk olduğuna falan inansam da öyle bir şey yokmuş. Sadece duygusal yoksunluk şemam tetikleniyor. Annem, babaannem ve dedem bu duygusal boşluğu fazlasıyla doldurdular. Ama yine de olmad
Güncellemeler
1 yıl
Yani babaysaniz mutlaka kızınıza bakım, sevgi, empati verebilin. Bir sorunu olduğunda size anlatabilsin. Dinleyin, empati kurun, duygularını anlayın ve anladığınızı belli edin. Kendi kişisel problemlerinizle çocuklarınızı boğmayın. Mümkünse kişisel problemlerinizle ilgili telefonda ya da yüzyüze biriyle konuşmanız gerekiyorsa çocuklarınız duymasın. Çünkü çocuklar benim yüzümden oldu diyorlar. Veya sizin problemlerinizi duyan bir çocuk kendi problemini nasıl anlatsın ki. Çocuklar çok duyarlılar.
Limerence yaşadığınız birine şans verilir mi?