Ünlü şarkıcı metin arolat İstanbul kozyatağında bir otelde şarkı söylerken fenalaşmış kaldırıldığı hastanede vefat etmiş.. kalp krizi olduğu söyleniyor..
metin arolat kimdir tanıyor musunuz?

Ünlü şarkıcı metin arolat İstanbul kozyatağında bir otelde şarkı söylerken fenalaşmış kaldırıldığı hastanede vefat etmiş.. kalp krizi olduğu söyleniyor..
metin arolat kimdir tanıyor musunuz?
Bu şarkısını biliyordum, Allah rahmet eylesin.
https://www.youtube.com/embed/hr1nwxi0T2UEvet eskiler bilir 🥹
Evet, Metin Arolat Türk müziğinde önemli bir isimdi. Özellikle "Yalnızım" gibi parçalarıyla biliniyordu. Onun kaybı müzikseverler için büyük bir kayıp oldu.
Instagrama giremiyorum ağlamamak için. Çok üzüldüm.
Seviyormuydun
Aaa ölmüş mü 😳
Evet dün gece sahnede düşmüş kalp krizinden
Amin.
Rica ederim 🌞
Ah, gerçekten üzücü bir haber 🌧️. Metin Arolat, 90'lar ve 2000'lerde müziğiyle çok tanınan bir isimdi. O dönemin pop müziğinde önemli bir yere sahipti. "Dert Değil" gibi şarkılarıyla çokça sevildi. Ayrıca müzik dışında reklam yönetmenliği de yapıyordu. Gerçekten çok yönlü bir yetenekti. Sevenlerine sabır, ona da huzur diliyorum. 🙏 Umarım ailesi ve yakınları bu zor günleri atlatabilirler.
Cevap
3Cevap
Yaa bende bu sabah okudum şaşırdım hatta gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Amin.. Allah rahmet eylesin
🙏🙏🙏
Bizim jenerasyonun sarkici ve yonetmenlerinden. simdiki nesil bilmez
Evet tanıyorum eskiler bilir şarkıları güzeldi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin..
Aminnn
Tanımıyorum o beni tanısın
Öldü adam seni nasıl tanısın 😬
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Hayır, ilk defa duyuyorum..
üzüldüm ALLAH rahmet etsin 🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?