Yeni sezonun ekranlarında fırtınalar estiren dizi yıldızlarını konuşmaya doyamıyoruz! 🌟 Her sahnede izleyiciyi ekrana kilitleyen, karakterine hayat verirken izleyenleri büyüleyen oyuncular, bölüm başı aldıkları ücretlerle gündeme oturdu! 💸🎭
💸Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, sadece oyunculuklarıyla değil, bölüm başına aldıkları ücretlerle de gündemde! 🎬Her iki başarılı oyuncu da yeni sezonda bölüm başına tam 1 milyon TL kazanıyor. 📣
💸Beren Saat, dijital platformdaki yapımlarda adeta bir rekora imza attı! 🌟 Başrolünde olduğu ve 4-6 bölüm süreceği konuşulan dizisi için tam 15 milyon TL peşin aldı. 💰 Ama asıl bomba, bir bölümde 7 saniyelik bir sahnede çıplak görünecek olması! Beren Saat bu kadar yüksek ücreti ve sahne süresini adeta “yıldız gibi” parlayarak kazanacak. 🌟
💸Şu ana kadar oynadığı her dizinin her sahnesinde döktüğü terin hakkını veren Aras Bulut İynemli, yeni sezonda Deha dizisiyle ekranlara dönüyor. Yetenekli oyuncu, bölüm başına tam 1 milyon 500 bin TL kazanacak.📣
💸Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinin geçen sezon gündeme bomba gibi oturan "Dilber" karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bölüm başına 1 milyon TL alacak.📣
💸Bahar dizisinin başrolünde izlediğimiz Demet Evgar, oyunculuğuyla yine göz dolduracak! 🌟 Başarılı oyuncu, bu projeyle bölüm başına tam 1 milyon 250 bin TL kazanacak.📣
💸Çağatay Ulusoy, Eşref Rüya dizisiyle sezon ücretlerine damgasını vurdu! 🌟 Sezonun rekor anlaşmasına imza atan yakışıklı oyuncu, bölüm başına tam 3,5 milyon TL kazanacak! 🤩Evet, doğru duydun, bölüm başına neredeyse bir servet! Çağatay’ın bu muazzam ücretle ne tür bir performans sergileyeceğini merakla bekliyorum. 📣
Sence bu ünlüler aldıkları parayı hak ediyorlar mı?🤔
Hangi ismin aldığı paraya her kuruşuna kadar "helal olsun" diyorsun?🤗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar