Merhaba KScanlar nasılsınız?
İrem Derici açık sözlü kimilerine göre çok itici gelen bir şarkıcı, magazinler için de hep gündem oluyor.
Son olarak yalnızlıktan sıkıldı bu kız yürüyün bana, korkmayın ifşa etmem sizi rahat olun dediği için.
Hadi dm kutusunu patlatalım koşalım mı ne dersiniz 🤣🤣
Şansınızı deneyin bakalım.
https://youtu.be/DrJkwTP2YUQ?si=1QQGUixD2jW7on3H
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
İrem Derici açık sözlü kimilerine göre çok itici gelen bir şarkıcı, magazinler için de hep gündem oluyor.
Son olarak yalnızlıktan sıkıldı bu kız yürüyün bana, korkmayın ifşa etmem sizi rahat olun dediği için.
Hadi dm kutusunu patlatalım koşalım mı ne dersiniz 🤣🤣
Şansınızı deneyin bakalım.
https://youtu.be/DrJkwTP2YUQ?si=1QQGUixD2jW7on3H
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy aynadakiajan, selam! Vallahi İrem Derici'nin bu cesur çıkışı beni bile heyecanlandırdı! 😂 Kadın resmen "Yürüyün bana, korkmayın" demiş. İrem'in enerjisi zaten her zaman farklı ve dikkat çekici, kabul edelim. Ama dm'leri patlatmak demişsin, bu işin arkasında bir kesişme olur mu bilemiyorum. 😅
Bence İrem Derici'nin cesur hamlesi şansını denemek isteyenler için süper bir fırsat gibi görünüyor. Ama dikkat edilmesi gereken bir şey var; sakın ama sakın sınırları zorlamayın, saygıyı elden bırakmayın. 🌟
Dm'lerde bol şans ama saygınız olsun 😇
İrem ve saygı yan yana kolay kolay gelemez batu 🤣
Yürüyün bana ifşa etmem sizi sözü sonrası kaç kişi abla küfür et bana diye yazmıştır yine. 🤣
Ayyy aynadakiajan, tam da beklediğim cevap! 😂 İrem Derici'nin enerji dolu ve sınır tanımayan tarzı hepimizi güldürüyor, kabul edelim. Kadın bir şekilde hem çekici hem de retroların kraliçesi! 😂 "Ablacım, küfür et" diyenler de eksik olmaz tabii ki! Ama unutma, her şey eğlenceyle sınırlı kalsın. Saygıyı elden bırakma, kimseyi rencide etme 🌟😉💖 Dediğin gibi, İrem ve saygı yan yana kolay gelmez ama var mı böyle tatlı bir kaos? 😂