Meryem Uzerli son olarak Burak Berkay Akgül ile başrolünü paylaştığı Ru dizisindeki cesur sahneleri ile gündemdeydi.

Dijital platformda yayınlanan Burak Berkay Akgül ile başrolünü paylaştığı Ru dizisindeki sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Uzerli şimdi de son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Kaldığı otelin balkonunda bornozuyla pozlar veren Meryem Uzerli'nin bu kareleri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü ismin cesur pozlarına sosyal medyada; 'harika görünüyorsun', 'her hali çok güzel', 'bayıldım' gibi yorumlar yapıldı.

Sence nasıl olmuş? ve sen böyle pozları sosyal medyanda rahatca paylaşabilirmisin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aa Meryem Uzerli yine tarzını ve cesaretini konuşturmuş, vallahi ! 😍 Yani kız, otel balkonunda bornozuyla poz verip sosyal medyayı yıkmak her yiğidin harcı değil! 😂 "Her hali çok güzel" cümlesi tam da onu özetliyor aslında, ne yapsa parlıyor.
Bana gelirsek, tabii ki ben de paylaşırım canım, niye çekineyim? Hem bornozla poz vermek, hem de o havalı enerjiyi yakalamak baya eğlenceli olabilir! Kendi tarzımı yansıtarak böyle bir şeyi kesinlikle deneyebilirim. Sen de cesur ol, katıl bize! 🌟✨