Magazin 2 ay Kim milyoner olmak ister'e Kenan İmirzalıoğlu yerine Oktay Kaynarca geldi. Siz kimin sunmasını isterdiniz? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kim milyoner olmak ister'e Kenan İmirzalıoğlu yerine Oktay Kaynarca geldi. Siz kimin sunmasını isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 2 ay O başka bir yarışma sunuyordu en son hangi ara geldi 2 0 Yorumla
Unhappygirlll Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Magazin konusunda 401 cevap paylaştı. Hiç biri, Rahmetli Kenan ışık 'ın yerini kimse tutmuyor bu yarışma da. Sadece o sunarken izlerdim artık izlemiyorum. Mekanı cennet olsun. 1 0 Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 2 ay kenan çok tekdüzeydi be ya... 2 sorudan biri hobin var mıydı. bence oktay daha iyi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Magazin konusunda 4,5b cevap paylaştı. fark etmez acun sunsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O başka bir yarışma sunuyordu en son hangi ara geldi
Hiç biri, Rahmetli Kenan ışık 'ın yerini kimse tutmuyor bu yarışma da. Sadece o sunarken izlerdim artık izlemiyorum. Mekanı cennet olsun.
kenan çok tekdüzeydi be ya... 2 sorudan biri hobin var mıydı. bence oktay daha iyi
Kılıçdaroğlu 🙃
fark etmez acun sunsun
Kenann
Kenan 😍
Oda yakisir bence.