Magazin Mükemmel olmuş yine , ay on en güzel hali değil mi? MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Varsa ay gibi güzelsiniz demek istediğiniz etiketle ona gitsin Mükemmel olmuş yine , ay on en güzel hali değil mi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. manzara güzel evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kova dolunayı bu. Tüm kova burçlarına gelsin o zaman 1 3 Yorumla MRisTT 1 yıl İşte benim bilgi burada bitiyor :) Yorumla MRisTT 1 yıl Baktım link eBenim max burç bilgim bu kadar maalesef, hiç sıfır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ay ay ay bize daha gelmedi heyecanla bekleniyor balkondan 1 44 Yorumla MRisTT 1 yıl Gelir umarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl On buçuk gibi geliyor Yorumla MRisTT 1 yıl Saatini mi tuttun cidden🤨 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben gece boyu onu izliyorum nasıl tutmam 😅 Yorumla MRisTT 1 yıl Ne güzel bu Yorumla MRisTT 1 yıl Kurt kadına dönme sonra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Asena olurum Yorumla MRisTT 1 yıl Evet 🙂 bu da hiç fena bir şey değil hani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elbette Yorumla MRisTT 1 yıl Aslında çok tatlı masum bir bekleyiş sevdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hihi ya kova dolunayıymış ben de kova Burcu’yu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burcuyum* şimdi öğrendim 🌌✨ Yorumla MRisTT 1 yıl Evet öyleymiş desene o yüzden seviyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanırım ben de diyorum ne oluyo kızım ne bu heves Yorumla MRisTT 1 yıl :) ne zamandır böyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben kendlmi bildim bileli böyle gökyüzüne meftunum Yorumla MRisTT 1 yıl Gökyüzünü bende severimAma ay a bu kadar ilgi ve heves duyan birini gördüm ve bu güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tek ay değil yıldızlar bulutlar Yorumla MRisTT 1 yıl Elbette ben severim gökyüzünde ilgili şeyleri pulsarlar cüce gezegenler karadelikler ilgi alanım amatörce de olsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl BEn de 😊 Yorumla MRisTT 1 yıl Bak yaBu daha da ilginç Kadınlar genelde sadece burçlarla ilgilenir dünya dışı durum için :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben burçlara pek inanmıyorum Yorumla MRisTT 1 yıl Hayda inanmam lazım :) İnanmayan benim hesabı bile basit 12 burç 8 milyar insan Bana saçma geliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aman saçma. Ama küçükken ne olacaksın diye sorduklarında astronot derdim Yorumla MRisTT 1 yıl Hdjdjd ben pilotAma olamadım tabi Yorumla MRisTT 1 yıl Ve sanırım ay izleniyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelmedii😔 Yorumla MRisTT 1 yıl Gelecekti bu saatte bak Arıcak bi tane daha sana burdan Yorumla MRisTT 1 yıl https://ibb.co/mR60qxP Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok güzel Yorumla MRisTT 1 yıl Gelir birazdan yukarı çıkıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söyle benim yanıma da gelsin Yorumla MRisTT 1 yıl Söyledim gelir birazdanSana şaşırdım cidden ilginç ve hoş bu ilgin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes şaşırıyor 😅 Yorumla MRisTT 1 yıl Ama benim şaşırmam farklı Benden bir tane daha tanımadım bu konuda o yüzden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vardır çok kisi ya Yorumla MRisTT 1 yıl Mutlaka vardırDenk gelmek önemli ama :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl :) Yorumla MRisTT 1 yıl Sana denk gelmiş olabilir tabi bana gelmedi sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelir gelir 😊 Yorumla MRisTT 1 yıl :) geldi be şaşırdım işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki peki 😅 Yorumla MRisTT 1 yıl Sereri seniGeldi mi bakim oraya Yorumla MRisTT 1 yıl Bugün gördün mü? Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evet lamba gibi asılıydı sanki gökyüzünde 1 1 Yorumla MRisTT 1 yıl Evet hal da öyle 🥰 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl Ne güzel kahve içilir orada şimdi 1 3 Yorumla MRisTT 1 yıl Şu an yaptığım şey de o Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Afiyet olsun Yorumla MRisTT 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Aya çok uzun bakınca üzerime doğru geliyormuş gibi 0 1 Yorumla MRisTT 1 yıl Evet o hissi bilirim farklı ve güzelBir ara teleskopum vardı sürekli izlerdim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Var var da etiket atamıyoruz 🫠 1 2 Yorumla MRisTT 1 yıl Hayat :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse nasip olursa canlı canlı izleriz 🙃 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Magazin konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çok güzel manzara 1 1 Yorumla MRisTT 1 yıl Evet güzeldi Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl güzel görünüyor 1 1 Yorumla MRisTT 1 yıl Kesinlikle en güzel hali Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
manzara güzel evet
Kova dolunayı bu. Tüm kova burçlarına gelsin o zaman
İşte benim bilgi burada bitiyor :)
Baktım link e
Benim max burç bilgim bu kadar maalesef, hiç sıfır
Anladım
Ay ay ay bize daha gelmedi heyecanla bekleniyor balkondan
Gelir umarım
On buçuk gibi geliyor
Saatini mi tuttun cidden🤨
Ben gece boyu onu izliyorum nasıl tutmam 😅
Ne güzel bu
Kurt kadına dönme sonra
Asena olurum
Evet 🙂 bu da hiç fena bir şey değil hani
Elbette
Aslında çok tatlı masum bir bekleyiş sevdim
Hihi ya kova dolunayıymış ben de kova Burcu’yu
Burcuyum* şimdi öğrendim 🌌✨
Evet öyleymiş desene o yüzden seviyorsun
Sanırım ben de diyorum ne oluyo kızım ne bu heves
:) ne zamandır böyle
Ben kendlmi bildim bileli böyle gökyüzüne meftunum
Gökyüzünü bende severim
Ama ay a bu kadar ilgi ve heves duyan birini gördüm ve bu güzel
Tek ay değil yıldızlar bulutlar
Elbette ben severim gökyüzünde ilgili şeyleri pulsarlar cüce gezegenler karadelikler ilgi alanım amatörce de olsa
BEn de 😊
Bak ya
Bu daha da ilginç
Kadınlar genelde sadece burçlarla ilgilenir dünya dışı durum için :)
Ben burçlara pek inanmıyorum
Hayda inanmam lazım :)
İnanmayan benim hesabı bile basit 12 burç 8 milyar insan
Bana saçma geliyor
Aman saçma. Ama küçükken ne olacaksın diye sorduklarında astronot derdim
Hdjdjd ben pilot
Ama olamadım tabi
Ve sanırım ay izleniyor
Gelmedii😔
Gelecekti bu saatte bak Arıcak bi tane daha sana burdan
https://ibb.co/mR60qxP
Çok güzel