Melis İşiten, "Aynı masada oturduğum bir kadın sevgilime asılırsa hoşuma gider." demiş. Sizin tepkiniz ne olurdu?
soruyu yazarken sinirlendim ya 🤬

Melis İşiten, "Aynı masada oturduğum bir kadın sevgilime asılırsa hoşuma gider." demiş. Sizin tepkiniz ne olurdu?
soruyu yazarken sinirlendim ya 🤬

Ya hemen herkes bi sinirlenmiş falan sakin olmalısınız. Sevgilisine asılan kadını kışkırtmak belki daha eğlenceli geliyordur. Ya da beğenilen bir sevgilisinin olması onu içten içe gururlandırıyordur. Saçma sapan kıskançlık triplerini aşmış kadın demek ki. Aynı masada sevgilime asılan bir kadın olsa hiç bozuntuya vermem bunlar basit hareketler oyuna gelmeyin aşkolar.
Kadın büyük ihtimalle şunu hissediyor olabilir; o erkeğe ben sahibim ve benim yanımda. Senin gelip geçici kışkırtman benim sadece hoşuma gider. Yani kadınlar bu konuda biraz alagav*t olabiliyor üzgünüm. Enteresan şeyler 😂
Demek ki başka masadaki bir erkeğe bakar sonucu çıkar burdan
Bu da demektirki saygı nezaket kişilik karekter taşımıyor diye anlıyorum bu durumdan
Özellikle kadınlar için çok büyük bit tehdit bu kadın
Eşleri yanındayken kocalarını ayarmak içinde her şeyi yapabilir
Bu mezhebi geniş kişileri neden kaale alıyorsunuz ki? Eskiden olsa, insan içine çıkamayacak şekilde yaftalanırdı.. Şimdi ise gündem oluyor..
Bunu her kim gündem ediyorsa, o ona değer biçiyor..
Cevap
46Cevap
Karaktersizlik ve genişliktir
Demek ki kadın grup takılmayı seviyor gadası
Benim başıma geldi bu. Biri baya yürüdü, nişanlımın arkadaşlarından biriydi. Böyle övdü övdü falan, "ben de o yüzden aldım zaten" dedim, rengi attı sustu. Bi daha da görüşmedik. Kavga çıkaracak halim yok ama millet de saçmalamasın niye hoşuma gitsin. Bir kere de markete girdik, çalışanlardan biri cilveli cilveli hoş geldiniz dedi nişanlıma, ben arkasındaydım anlamadı sanırım. Elimi tuttu direkt, kız da ters döndü gitti başka yere ajdjs onu tanımadığımız için baya dalga geçtik
Mağaramdan sesleniyorum; O kadının masaya kafasını gömerim her yeri çift görmeye başlar, kim olursa olsun.
Tuhaf asılan kadın zerre muhatabım olmaz. Ama yanımdaki adamın az bi hoşuna gittiyse asılması, ondan sonraki hayatı köpek gibi bana yalvararak geçecek demektir Montofon sığırının. Yüzümün her bi cm2si için hatim indirtiyorum adama 😂
Kadinlarin geneli bu sekilde dusunuyo ki zaten. Hatta kadinlari kullanan kadinlar var mesela senin bi flortoz tavrin yok diyelim, kiz boyna kocasini, sevgilisini anlatip ovuyo :D sen ilgilen o da seni ezsin... niyetleri dertleri bu cunku. Manyaklar.
😂 iyice bozuldu bu insanlar. Bence asık sorun bu şekilde paylaşım yapılması. Bu kadın bunu dedi mesela neden haber ya da burada soru niteliğinde olsun ki? Saçmalık.
Böyle düşünen kadının ruh sağlığı bozuktur.
Normal bir tepki değildir. Hiç kimse sevgilisini bir başkası ile paylaşacak kadar geniş düşünemez.
Haha yani diyorki başka kadınların ilgisi çeken partner beni tahrik eder yanii kendisinin şanslı olduğunu mu anlamak gerekir onu özel mi hisetirir himm ilginiç
Mmm hayır beni aksine rahatsız eder
Hmm anladım
Biraz daha ilerisi açık ilişki yaşamaya giriyor, sevgilisini paylaşabilir ne de olsa ahlaki değerlerin bir önemi yok. Medeniyetin (!) geldiği son nokta.
Sevgilim asılmadığı sürece, sınır çizdiği sürece sorun yok, beni sevgilimin tutumu ilgilendiriyor, karşı tarafa rahatsız olduğunu hissettirmesi, sertçe bakması kâfi benim için.
Egosunu okşayacak başka bir şey bulamamış mı😂 Hayattaki tek gururu yanındaki erkek😂 senin anca baktığını ben elde ettim demek istiyor ablamız da bu kendine hakaret ya😂
Sevgilim haddini bildirirse benim de hoşuma gider🫠
Sadakate şahit olmak ayrı. Kıskanıyosun yine ama tavır yeterli olursa memnun oluyorsun
Kim olduğunu bile bilmiyorum bu kişinin. Ünlülerin ünü kalmayınca dikkat çekmek için yaptığı boş laflar işte.
Grup seksci kadın. Gelen geçen yararlanir da kafası basmaz. Yaslanincq ancak rahatsızlık duyar
masada delici kesici ne varsa kızın gırtlağına saplarım
3 lüye davet diye bir film çekilse fragmanı bu cümle olurdu net.
Tipe baksana şunun söylediği bir şey ciddiye alınabilir mi :D
Ablamız konya ovasından genişse demekki dıdkekkdkkd
Genişlikte Zirve yaptım diyor yani yakında grup da yaparlar. İstemem.
Yollu karının teki çeşitli fantezileri vardır normal oyle dusunmesi
G ile başlayıp t ile biten 5 haneli bir kelime var bunu derdim
Ne yiyip içiyolar ben anlamıyorum ne bu genişlik ya 🤷♀️ mağarama döneyim ben en iyisi
Yatakta sevgilimin başka kadınla yiyişmesi de hoşuma gider diyecekti de cesaret edememiş
Cinsiyeti ne olursa olsun böyle düşünen, sevgilisini kankasiyla aynı yatağa kendi eliyle atar.
Tövbeler olsun gevşek kadında ilk defa görüyorum 😂
Benim öyle masada isim yok iğrenç gerçekten
Bunlar abd projes başımıza maaş alıyorlar toplumu zehirlemeye ya ben anladım bunları
Beğenildigi için ve ona o sahip olduğu için öyle diyor
Sevgilim olucak bunun önünü kesmezse terslemezse uçan tekme atarım o müdahale etmezse ben ederim.
Ya övgü olabilir yanımda ki adamın övülmesi yerinde olunca hoşuma gider ama asıldığı an iş biter yani o kadar değil, osmanlı tokadini ona bir yapistiririm 3 gün kalkamaz yerinden...
Bu kadın sevgilisinide kocasınıda aldatmaktan çekinmez. Özgüveni çok fazla. Zor karakter.
Kadınlar sevgilisinin beğenilmesinden hoşlanıyor bu bilinen bişey zaten
Nası gacı bu böyle. Allah beni ve benim gibi erkekleri bu gibi kadınlardan sakınsın.
Bu ne biçim düşünce, ne iğrenç bir kafa yapısı. Eski kocasıyla kalsaymış ikisi de aynı cacık.
Bu kadının program kesitlerine denk geliyorum kendisi bir deccal 😀
İyice saçmaladılar artık, oldu olacak paylaşın bir de birbirinizi başkalarıyla yani.
Yarın bir gün aldatılırsam yolumu yapayım şimdiden demiş
Biz mağaramızda kalalım bu tarz şeyler bize göre değil
Ala güzel kardeşim değilim erkeğime farklı amaçla yaklasıldıgını hissettigim anda el atarım
Ben mağaramda mutluyum, bu ne genişlik arkadaş
Bu magaralik degil, sizin yaptiginiz normal olan :)
güzel kardeşim mıyım lan ben
Kadının ga/vatı da varmış
Allahım bu nasıl bir genişliktir ya.
güzel kardeşim kız hali
Bu tipler o kadının orada saçını başını yolar
özgüveni yüksek demek ki
Ablam ne çekmiş burundan belli
Sapik zihniyetli insanlar
Ar namus kavramı eksik onda
Mumkunati yok olmaz olamaz olmamalı
Bunlar modernlikle başka şeyi karıştırıyor
Karının alagâvatı makbuldür
Mide bulandırıcılar ya
Enternasyonel güzel kardeşim
Dobra kadın iyi kadındır
Gurur duyarım ashhs aslan kocam
Başka nasıl reklam yapacak
bu sözlerin nesini ciddiye alabiliyorsunuz?
Sevgilim demiş o yüzden sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?