Fanatik galatasaraylı çocuk belli ama açık saçık fotoğraflarını beğendiğini görünce aşırı soğudum haksız mıyım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buradaki erkeklerin hepsi geri_zekali canım onları ciddiliye alma. Beyin yok hiç birinde tam soguma sebebi benim de hoşlandıgim adam ünlü kadınları beğeniyor dahası sosyetik kadınları da beğeniyor bacağıni atan mayolu, bikinili nefret ettim
Kime güvenicez biz gerçekten bilmiyorum 😞 erkekler acayip soğudum insan hep zıddını çeker derler ya ben ne kadar sadakatliysem o kadar saçma karakteri oturmamış sahtekar erkeklere denk geldim umarım doğru insanı ikimiz de buluruz
İnşallah canım, aynen büyük hayal kırıklığı yaşıyorsun ben donup kalıyorum görünce beğendiğini kendime gelemiyorum Ahlaklı, namuslu erkek kalmadı cidden hayır insan onu beğeniirken utanır dimi? Nasıl utanmadan beğeniyorlar çıplak kadınları anlamıyorum iğrenç ben o açıdan her yerden engelledim uzaklaştım bir daha yüzümü görmemez şans vermeyi düşündüm daha doğrusu adım atmayı vazgeçtim sen de vazgeçi inşallah buluruz doğru, Hayirli insanı
Şans vermeyin kesinlikle Allah gösteriyor gerçek yüzlerini uzaklaşmamız için ben çok dua ettim Allah'ım doğru olanı göster bana diye bugün wanda nara gündem mi maura'dan ayrıldı diye kadının hesabına bi girdim ara ara fotoğraflarını beğenmiş ve takipte etmiyor kasıtlı girip bakmış kadına iğrençler iğrenç
Aynen öyle bunlar gerçek yüzü insanlar beğenme alt tarafı ne olucak diyip geçiyor ama öyle değil işte bu zihniyettr sapıklarla evlensen aldatırlar sürekli benim ki takıp ediyor hem de iş hesabından utanmadan midem bulandı o kadar çok kadın var ki hepsini beğeniyor sürekli midem bulandı cidden yüzünü görmek istemiyorum daha önce böyle beğenen biri de vardı onla baslamadan bitirdim canım ben direk soğuyorum
Bende başlamadım kendisiyle güvenmedim flört bile denemez sadece şans verebiliceğim biriydi fakat artık oda yok takipçilerden çıkartıcam dediğiniz gibi zihniyetini gösterir bence bir erkeği en ufak hatasında silmek gerekiyor. Doğru insan için her şeye değer elekten eleye eleye bulunacak doğru insan ben inanıyorum siz de inanın 🌸
Aynen öyle ama bu Ufak hata da değil canım senin dediğin kadını tanımıyorum baktım iğrenç p*rno yıldızı gibi her yeri meydanda benimkinin beğendiği kadınlar da öyle bende sans vericektim adım aticaktim ama asla soğudum cidden Allah hayırlı insanları karşımıza çıkarsin 🫶
Çok fena ya erkekler bunu Galatasaraylı mauranın eşi diye ılımlaştırıyorlar 🙄 aminnnn
Yengesinin fotolarını beğeniyor ne var bunda :D :D
Midem bulandı ya birde diyor islam ahlakı ile bezenmiş biri istiyorum hayatım da yanar döner
wanda nara aşkı ile bezenmiş o :D
Komik değil gerçekten...
Wanda da beğenilmeyecek gibi değil ki
🙄
E öyle ama
Tamam da bunu gizli yapabilir açık açık neden beğeniyor iğrendim çocuktan
Ohooo bence gizli yapması daha kötü sende wanda dan iyi olduğunu kanıtla
İğrençleşmeyin lütfen... Kendisi islamı takılan bir tip midem bulanıyor artık kimseye güvenemiyorum çok sinirliyim.
İğrençleştiğim ne var kıskanmışsın bana catıyorsun
Kıskanmadım hayal kırıklığına uğradım. Beklemiyordum hiç
Aslında kıskandın ama bunu kabullenemiyorsun
Gerçekten 34 yaşında mısınız?
Evet neden
Verdiğiniz cevaplar da zerre bir olgunluk belirtisi alamadım da şasırdım.
Hmmm önce şunu anlamanız lazım bu site olgunluk gerektiren bir site değil
Ben bu siteye dalga geçmeye geliyorum
Doğrudur
Hah onun için kusura bakmayın olgunluğumu sorgulayamazsın bu sitede herkes farklı bir maske takar namuslu namussuz namussuz namuslu çocuk yetişkin yetişkin çocuk sen hangisini almak istersen
Ben bana gösterdiğin kadarıyla seni yorumlarım verdiğiniz yanıtlar karşıdaki insanı üzebilir gerek yok böyle şeylere sonuçta sitedekiler de insan... Neyse ne diyim kendi tercihin kendine ne yakıştırıyorsan onu yaparsın ben saygımı bozmayacağım sağolun cevabınız için
Rica ederim