Ama işte pek olmamış gibi, bazı şeyler kişiye ya tam olur ya da eğrelti durur. Ben garipsedim bu rastalı saçları ve nanik yapacağız tarzını.
ilahi gülben ne kafa kızsın ha pic.twitter.com/zDEzB848e3
— Uğur Emre (@uguremrebgtas) July 9, 2024

Ama işte pek olmamış gibi, bazı şeyler kişiye ya tam olur ya da eğrelti durur. Ben garipsedim bu rastalı saçları ve nanik yapacağız tarzını.
ilahi gülben ne kafa kızsın ha pic.twitter.com/zDEzB848e3
— Uğur Emre (@uguremrebgtas) July 9, 2024

Böyle yaptıran insanları anlamıyorum genel olarak siyah insanların böyle saçlar kullanmasının sebebi aşırı kıvırcık ve aşırı yoğun bir saç yapısına sahip olmaları beyaz insanlar saçları normal olan insanlar bunları kullanınca aşırı derecede bir saç dökülmesi yaşayacaklarını hatta bu saç köklerinin küseceklerini filan bilmiyorlar ben hayretle izliyorum çünkü zamanında ben de çok yaptırmak istiyordum ve biraz araştırınca aslında ne kadar zararlı olduğunu gördüm
Hiç sevemedim bu kadını yapmacık geliyor bana. Yaşına başına, saçına bir şey demeyeceğim. Bel kide ilerde bir Yıldız Tilbe tarzında ilerliyordur.🤷♀️
Cevap
5Cevap
Evet bence olabilir tabi ki de
40 yilin başında mac izleyip mac izlediğini belli etmek için çırpınan kız triplerinden saça odaklanamadık
İnstagramda takip ettiğim bir kız var Ceren adı kız bunlar yüzünden saçlarını değiştirdi 😂😂😂
Begenmedim, bu sac modelini de yapmazdim ne kadar gur ve uzun saclarim olsa da.
Of kıyafetin demodeliği... Tişört altına o olmuş mu hiç 😂😂çatlak kadın😃
O kadar eğreti durmuş ki. Nanik ne ya. Off tam bi loser
ben beğenmedim hiç yakışmamış
Yaptırmayan kalmadı neredeyse şu saçı da
Beş para etmez tipe bak
Hiç yakışmamış
Bu kadın yeryüzünde kıskandığım tek kadın
55 yaşinda taş
🤢🤢🤮🤮🤮
evet ole
Çılgın biri
Evet tam olarak