Türk erkeğin de 35'in den sonra göbeklenme oluyor ciddi derece. Burak Özçivit malum 39 yaşında 40 yaşına baya az kaldı genelde 35 üstü yaş erkegi hemen hemen göbeklleniyor yılların best modeli Burak Özçivit bile 😑

Türk erkeğin de 35'in den sonra göbeklenme oluyor ciddi derece. Burak Özçivit malum 39 yaşında 40 yaşına baya az kaldı genelde 35 üstü yaş erkegi hemen hemen göbeklleniyor yılların best modeli Burak Özçivit bile 😑
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
değil ama o yaştan sonra ciddi çaba istiyor. işin gücün hayat yoğunluğunun arasında spora ve diyete ciddi zaman ayırmak gerekiyor maalesef herzaman müsait olmuyor şartlar.
Türk erkeği göbekli Türk kadını koca popolu olur :)
Doğru 🤣
Genler böyle en güzeli sarılıp uyumak gerisi boş :)
wodoodslwoqlqakq
gelecekteki kocişim lütfen göbekli olma
Böyle göbeklensem kafayı yerim 😂 spor yapın spor
Yoo, aldı gül gibi kadını saldı. Fıçı gibi olmuş
Kadının nesi gül gibi ya estetikten mimik yapamıyor o kadın daha çok çöktü. Burak Özçivit 'ten büyük duruyor ayrıca kendinden daha genç biriyle olmalıydı fahriye Evcen korkunç görünüyor
Bi göz doktoruna görün derim.
Sen görün bence kadın hortlak gibi oldu. Estetiklerinden. Çok kötü görünüyor şu an
194 boyundayım hala fitim alakası yok yani kendine bakmakla alakalı bakınız Jason Statham
O yabancı ama ayrıca oda pörstü
Lan ben Türk'üm ben yabancı mıyım 😅😅 gözünün önünde uzun boylu kaslı iyi fizikli biri var hala o yabancı diyosun burak özçivit kimmiş ki bekle yarışacak
Ya git kesin fitsin
Resime bakarsan anlarsın boydan görmen öyle kolay değil herkes göremez önce kendini tanıtmalısın
Kime ne yav adam hayatı keyfine göre yaşıyor işte
napacaktı sana güzel gözükmek için mi uğraşacaktı. tr kadınlarıda 28den sonra bitiyor
O ünlü biri olduğu için örnek verdim best modeldi ya ondan
ülke kızının fit erkeğe değil
paralı göbekliye olan düşkünlüğü onun sebebi
Bazıları göbeğe rağmen hoj😃
Yaş aldıkça genişlersin, bundan kaçış yok
Nereden nereye ajajaj
Spor gerekli. Kendini salınca bu hale geliyorlar.
Aynen öyle olsun be birazcikin
Eski hali de çok atletik durmuyormuş zaten.
Yok Küçük sırlar, Zoraki Koca da manken fiziği vardı
İzlemedim... sen söyleyince baktım şimdi... o zaman da göbeği varmış... fakat, evet, şimdiye göre çok çok daha iyi... bu arada bunun yaş ile alakası yok bence...
Var Türk erkeği 35"ten sonra göbeklleniyor ciddi derece de
Peki.
İtici
Evet.
Spor sağlıktir alkolü az içsin
Abooov
Üzücü 🥺
Gittikçe tembelleşmekten o
Evet. d
Hep fit mi olalım